Sikaflex 11 FC+ 300ml

Kleur: Bruin

Sikaflex 11 FC+ 300ml

(korte) levertijd verwachte leverdatum dinsdag 12 maart geleverd!

  Waarom dit product?

 • Gratis tuitje(s) meegeleverd
 • ISEGA certificaat
 • Voor binnen en buiten
 • EC-1 certificaat

van 12,55 voor 10,40 per stuk ( 12,58 incl. BTW ) 17% korting

 • ...
 • Vandaag besteld, dinsdag 12 maart in huis
 • Gratis bezorging vanaf 40,-

  Waarom dit product?

 • ISEGA certificaat
 • Voor binnen en buiten
 • EC-1 certificaat

Sikaflex 11 FC+ 300ml in Bruin

Zoek je Sikaflex 11 FC+ 300ml in een specifieke kleur? Gevonden! Deze Sikaflex 11 FC+ 300ml in de kleur Bruin is te gebruiken voor verschillende toepassingen. Een professioneel en hoogwaardig product welke makkelijk te gebruiken is. Bestel de Sikaflex 11 FC+ 300ml in de kleur Bruin vandaag nog! Op voorraad en op werkdagen besteld = morgen in huis.

Wil je meer weten over de toepassing en kenmerken van dit product? Lees alles over dit product >


Instructievideo Sikaflex 11 FC+ 300ml

productvideo Sikaflex 11 FC+ 300ml

Technische gegevens Sikaflex 11 FC+ 300ml

Bekijk hier het datablad voor alle info over de Sikaflex 11 FC+Sikaflex 11 FC+ 300ml in kleur: Bruin - Sika shop

VERWERKINGSINSTRUCTIES

Voorbehandeling ondergrond
De ondergrond moet schoon, droog, gezond en homogeen, vrij zijn van olie, vet, stof en losse of brokkelige delen. Verf, cementhuid en andere slecht hechtende delen dienen te worden verwijderd. Sikaflex®-11 FC+ heeft over het algemeen een goede hechting op de meeste schone, droge en gezonde ondergronden. Echter voor optimale hechting en kritische, hoogwaardige toepassingen, zoals bij hoogbouw, voegen met hoge belasting, blootgesteld aan extreme weersomstandigheden, moeten speciale primers en cleaners gebruikt worden. Bij twijfel altijd een test vlak uitvoeren.

Niet poreuze ondergronden
Geglazuurde tegels, gepoedercoate metalen, aluminium, geanodiseerd aluminium, roestvast staal en gegalvaniseerd staal moeten worden gereinigd en voorbehandeld met een fijne schuurpad en vervolgens met Sika® Activator-205 door middel van een schone doek. Een afluchttijd van minimaal 15 minuten (maximaal 6 uur) aanhouden voorafgaand aan de afdichting. Andere metalen zoals koper, brons, titanium-zink etc. moeten gereinigd worden en voorbehandeld met een fijne schuurpad en de Sika® Primer-3 N aanbrengen met een kwast. Een droogtijd van minimaal 30 minuten (max. 8 uur) aanhouden voorafgaand aan de afdichting. PVC moeten gereinigd worden en voorbehandeld met de Sika® Primer-215. Een droogtijd van minimaal 30 minuten (max. 8 uur) aanhouden voorafgaand aan de afdichting.

Poreuze ondergronden
Beton, gasbeton, cementgebonden pleisterwerk, mortels en steen moeten worden geprimerd met Sika® Primer-3 N met behulp van een kwast. Een droogtijd van minimaal 30 minuten (max. 8 uur) aanhouden voorafgaand aan de afdichting. Voor meer informatie over primers bekijk de Sika Voorbehandelingstabel Afdichting en Verlijming, of neem contact op met onze Technical Service.

Opmerking:
Primers zijn uitsluitend hechtverbeteraars. Primers zijn geen vervanging voor het schoonmaken van de ondergrond en kunnen de sterkte van de ondergrond niet verbeteren.

Vewerkingsgereedschap
Sikaflex®-11 FC+ is kant en klaar voor gebruik. Na geschikte voeg- en ondergrondvoorbehandeling, de rugvulling op de juiste diepte in de voeg aanbrengen en, indien noodzakelijk, primer toepassen. De kitkoker of worst in het kitpistool plaatsen en de Sikaflex®-11 FC+ in de voeg aanbrengen zonder luchtinsluiting enzo dat de kit volledig tegen de hechtflanken aan komt. Sikaflex®-11 FC+ moet krachtig tegen de voegflanken aan afgewerkt worden om een goede hechting te verzekeren. Afplaktape moet worden toegepast indien strakke voeglijnen of bijzonder nauwkeurige lijnen zijn vereist. Verwijder de afplaktape binnen de huidvormingstijd. Gebruik een geschikt afgladmiddel (Sika® Afgladmiddel N) voor een perfect gladde kitafwerking. Gebruik geen oplosmiddelhoudende afgladmiddel.

Sikaflex®-11 FC+ kan na een geschikte voeg- en ondergrondvoorbehandeling in kralen, stippen of strepen met een interval van een paar centimeter op het hechtoppervlak worden aangebracht. Het te verlijmen element met handdruk op de juiste positie plaatsen. Indien nodig zelfklevende tape, wiggen of andere hulpmiddelen gebruiken om de verlijmde delen tijdens de eerste uren van de uitharding op hun plaats te houden. Een niet correct aangebracht element kan eenvoudig worden losgemaakt en verplaatst tijdens de eerste paar minuten na aanbrengen. Optimale hechting wordt bereikt nadat Sikaflex®-11 FC+ volledig is uitgehard, ~ 24 tot 48 uur na aanbrengen bij +23°C en 2 tot 3 mm laagdikte.

Reinigen van gereedschap
Niet-uitgeharde kitresten kunnen onmiddelijk na gebruik worden verwijderd met Sika® Remover-208 en/of Sika® Top-Clean T. Uitgeharde kitresten kunnen alleen mechanisch worden verwijderd.

Reviews voor: Sikaflex 11 FC+ 300ml

Er zijn nog geen reviews geschreven voor Sikaflex 11 FC+ 300ml. Schrijf als eerste een review!