officieel Sika lijm en kitdealer, onderdeel van Kitcentrum.nl

Online uw juiste Sika vloerkit of lijmkit kopen doet u bij de webwinkels van Kitcentrum.nl - dé specialist op het gebied van alle kitsoorten. Wij hebben een groot aanbod in onder andere dilatatiekit en vloeistofdichte kit, tegen de beste prijs. De juiste prijs van uw vloerkitten, siliconenkit, lijmkit of facade kit (gevelkit) weten? Deze kunt u vinden bij onze productinformatie.

Sika 292 , Sika 291 , Sikaflex Pro 3 , Sika Hyflex , sikaflex Tank N  e.a. zijn uiteraad voorraad artikelen.

Als officieel dealer van o.a. SIKA beschikken wij over een enorm pakket Sika producten. U kunt de producten van andere merken vinden in onze andere merkenshops of op www.kitcentrum.nl

Leuk om te weten:

In 2010 vierde Sika haar 100-jarig bestaan. Dankzij de ontwikkeling van innovatieve producten en oplossingen en een consistente opstelling is Sika in staat geweest een eeuw lang te groeien. We zijn nu aanwezig in 80 landen, met meer dan 15.000 werknemers. Online is Sika met haar Sikaflex en Sikabond lijmen en kitten gegroeid naar een hoge positie via Kitcentrum.nl en Sikakitten.nl, de onlne specialist in sikaflex lijmen en kitten.

Principes van duurzame ontwikkeling spelen een doorslaggevende rol bij Sika omdat deze principes het antwoord zijn op de uitdagingen van vandaag en morgen. De uitdagingen worden gevormd door megatrends als watermanagement, energiebesparing en klimaatbescherming, die allemaal zullen bijdragen aan de toekomstige economische omstandigheden en groei. Ondernemerssucces hangt af van intelligente oplossingen die inspelen op deze megatrends.