• Voor 23:59 uur besteld morgen in huis
  • Gratis bezorging vanaf 35,-
  • Grootste assortiment uit voorraad leverbaar
  • PostNL afhaalpunt kies zelf wanneer je afhaalt

Over Kitcentrum.nl B.V.

Tja, wat zullen we eens zeggen...

Een triple AAA status is wellicht overdreven, wij maken gebruik van onze Triple B rating!Kit kopen? vanaf €35 gratis verzending, Bestel uw siliconenkitten van Otto Chemie , Den Braven, Ottoseal (Otto Chemie) , Sika en Connect products bij Sika shop

Betrouwbaar
Beschikbaar
Betaalbaar

In 2010 zijn we als eerste speler begonnen in ons vakgebied (lijmen en kitten) om professionele afdichtingsproducten aan te bieden via een webshop. Dit was compleet nieuw in onze markt.  Sinds de 1e lancering van de toen "eenvoudige" webshop kunnen we met trots zeggen dat we de enorme groei constant weten te beheersen door het inzetten van de beste leveranciers en natuurlijk de allerleukste mensen!

In 2014 waren er de eerste gedachten over de zogenaamde merkenshops, van elk merk een aparte shop. Deze zijn in 2015 dan ook live gegaan.
Daarna is het constant optimaliseren van processen geweest en extra ontwikkelcapaciteit inzetten. Vanaf 2017 zijn we werkzaam met gemiddeld 10-15 medewerkers waarbij er sinds 2017 ook een avondploeg aanwezig is om alle pakketten welke na 17.00u worden besteld te verwerken. Inmiddels zijn we zo geavanceerd dat een ieder met een tablet en een vingerscanner door het magazijn alle logistieke processen verwerkt.

Halverwege 2020 zijn we verhuisd naar Nieuwleusen waar we meer magazijncapaciteit hebben en ruimere kantoren. Ook zijn er 2 vervoerders bij gekomen die de enorme stroom aan pakketten vervoeren. Het is eind december en we hebben voor 23.59u besteld is morgen in huis geintroduceerd.




 

Inmiddels zijn we officieel dealer en verkooppunt van de meest bekende fabrikanten zoals: Otto Chemie, Sika, Den Braven Sealants, Connect Products, Tremco Illbruck,  Soudal en Frencken.