Sikaflex 223 300ml

Kleur: Zwart

Sikaflex 223 300ml

direct leverbaarvoor 23:59 uur besteld, vrijdag 14 juni geleverd!

Kleur: Zwart

van 15,50 (adviesprijs) voor 12,30 per stuk ( 14,88 incl. BTW ) 21% korting

  Waarom dit product?

 • Gratis tuitje(s) meegeleverd
 • Zeer geschikt voor buiten situaties
 • Voor polycarbonaat
 • PMMA geschikt
Aantal
 • ...
 • Alleen online beschikbaar
 • Voor 23:59 besteld, vrijdag in huis
 • Gratis bezorging vanaf 50,-

  Waarom dit product?

 • Zeer geschikt voor buiten situaties
 • Voor polycarbonaat
 • PMMA geschikt

Sikaflex 223 300ml in Zwart

Zoek je Sikaflex 223 300ml in een specifieke kleur? Gevonden! Deze Sikaflex 223 300ml in de kleur Zwart is te gebruiken voor verschillende toepassingen. Een professioneel en hoogwaardig product welke makkelijk te gebruiken is. Bestel de Sikaflex 223 300ml in de kleur Zwart vandaag nog! Op voorraad en op werkdagen besteld = morgen in huis.

Wil je meer weten over de toepassing en kenmerken van dit product? Lees alles over dit product >


Technische gegevens Sikaflex 223 300ml

Bekijk hier het datablad voor alle info over de Sikaflex 223Sikaflex 223 300ml in kleur: Zwart - Sika shop

Verwerking

Ondergrondvoorbehandeling
Oppervlakken moeten schoon, droog en vrij van alle sporen van vet, olie en stof zijn. De voorbehandeling van het oppervlak is afhankelijk van de ondergrond en maatgevend voor een duurzame verbinding. Aanbevelingen voor de juiste voorbehandeling zijn te vinden in de juiste Sika® Voorbehandelingstabel. Houd rekening met het feit dat deze voorstellen gebaseerd zijn op ervaring en dienen in alle gevallen getest te worden op originele ondergronden.

Toepassing
Sikaflex®-223 kan worden verwerkt bij temperaturen tussen 10°C en 35°C, houd echter rekening met veranderingen in reactiviteit en toepassings-eigenschappen. De optimale temperatuur voor ondergrond en lijm ligt tussen 15°C en 25°C. Houd rekening met het feit dat bij lagere temperaturen de viscositeit toeneemt. Voor een makkelijke verwerking, conditioneer de kit met omgevingstemperatuur vooraf verwerking. Voor een gelijkmatige lijmlaagdikte na samenpersen, adviseren wij de lijm in de vorm van een driehoeksrups aan te brengen

Bewerking en afgladden
Bewerken en afgladden uitvoeren binnen de huidvormingstijd van de lijm met Sika® Afgladmiddel N. Andere afwerkmiddelen of smeermiddelen moeten op hun geschiktheid/verdraagzaamheid worden getest.

Verwijderen
Niet-uitgeharde Sikaflex®-223 kan van gereedschappen en apparatuur worden verwijderd met Sika® Remover-208 of een ander geschikt oplosmiddel. Zodra het materiaal is uitgehard, kan het uitsluitend nog mechanisch worden verwijderd. Handen en onbedekte huid moeten onmiddellijk worden schoongemaakt met Sika® Cleaner-350H Tissues of een andere geschikte industriële handreiniger en water. Gebruik geen oplosmiddelen op de huid!

Overschilderen
Sikaflex®-223 kan worden overgeschilderd na huidvorming. Bij lakken die in een oven worden uitgehard wordt het beste resultaat verkregen als de afdichtkit volledig is uitgehard. Om verdraagzaamheid van lak vast te stellen, moeten vooraf tests worden uitgevoerd onder productie omstandigheden op alle lakken. De elasticiteit van lak is lager dan van de afdichting. Dat kan tot scheuren in de laklaag in

Reviews voor: Sikaflex 223 300ml

Er zijn nog geen reviews geschreven voor Sikaflex 223 300ml. Schrijf als eerste een review!