SikaTack Ultrafast 300ml

Primerloze warm verwerkbare snelle autoruitlijm

SikaTack Ultrafast 300ml

direct leverbaarvoor 23:59 uur besteld, dinsdag 23 juli geleverd!

Kleur: Zwart

van 24,10 (adviesprijs) voor 19,50 per stuk ( 23,60 incl. BTW ) 19% korting

  • ...
  • Alleen online beschikbaar
  • Voor 23:59 besteld, dinsdag in huis
  • Gratis bezorging vanaf 50,-

SikaTack Ultrafast

SikaTack® Ultrafast is een elastische 1-C polyurethaan ruitenlijm met uitstekende verwerkingseigenschappen, zoals korte draadafbreuk en goed standvermogen. SikaTack® Ultrafast wordt geproduceerd volgens het kwaliteitsborgingssysteem ISO 9001 en milieuzorgsysteem ISO 14001 en wordt ook duurzaam geproduceerd in het kader van ‘responsible care’.SikaTack Ultrafast 300ml - Lijm & Lijmkitten: Elastisch lijmen - Sika shop

Wanneer gebruik je de SikaTack ultrafast?
SikaTack® Ultrafast is geschikt voor het lijmen van autoruiten in verschillende Dit product is alleen geschikt voor gebruik door ervaren professionals. Voer vooraf altijd tests uit met de gangbare ondergronden en onder de plaatselijke omstandigheden voor het vaststellen van de compatibiliteit van de lijm en het materiaal.

Kenmerken

  • Één component formule 
  • Zeer korte draadafbreuk 
  • uitstekende verwerkingseigenschappen 
  • Snelle uitharding
  • Primerloos

Technische gegevens SikaTack Ultrafast 300ml

Bekijk hier het datablad voor alle info over de SikaTack UltrafastSikaTack Ultrafast 300ml - Lijm & Lijmkitten: Elastisch lijmen - Sika shop

Aanbrengmethode

Voorbereiding van het oppervlak
Oppervlakken moeten schoon, droog en vrij van alle sporen van vet, olie en stof zijn. Extra voorbehandeling hangt af van de specifieke aard van de ondergrond en productieproces en dient bepaald te worden door vooraf uitgevoerde testen.

Toepassing
Verhit het patroon in de Sika Tack® -oven (80°C) gedurende 60 minuten. SikaTack® Ultrafast kan vanuit koude toestand meermalen worden verhit, maar moet niet worden verhit tot 80°C gedurende meer dan maximaal 10 uur in totaal. Voor een goed resultaat moet de lijm worden aangebracht met een patroonpistool met zuigerstang (handbediend, met perslucht of met accu). Breng geen lijm aan bij temperaturen onder 10°C of boven 35°C. De optimale temperatuur voor ondergrond en lijm ligt tussen 15°C en 25°C. Voor een gelijkmatige lijmlaagdikte ad-viseren wij de lijm in de vorm van een driehoeksrups aan te brengen De voorruit moet binnen 5 minuten na het begin van het aanbrengen van de lijm worden geplaatst.

Verwijderen
Niet-uitgeharde SikaTack® -Ultrafast kan van gereedschappen en apparatuur worden verwijderd met Sika® Remover-208 of een ander geschikt oplosmiddel. Zodra het materiaal is uitgehard, kan het uitsluitend nog mechanisch worden verwijderd. Handen en onbedekte huid moeten onmiddellijk worden afgewassen met Sika® Handclean Tissues of een geschikte industriële handreiniger en water. Gebruik geen oplosmiddelen!

Reviews voor: SikaTack Ultrafast 300ml

Er zijn nog geen reviews geschreven voor SikaTack Ultrafast 300ml. Schrijf als eerste een review!