Sika Igolflex 301

Verpakking: 20 KG

Sika Igolflex 301

(korte) levertijdverwachte leverdatum woensdag 31 december geleverd!

Verpakking

  Waarom dit product?

 • Voor betonnen bouwstructuren
 • Gebruiksklaar en gebruiksvriendelijk
 • Groot rekvermogen

van 70,70 (adviesprijs) voor 70,70 per stuk ( 85,55 incl. BTW ) 0% korting

Aantal
 • ...
 • Alleen online beschikbaar
 • Voor 23:59 besteld, woensdag 31 december in huis
 • Gratis bezorging vanaf 50,-

  Waarom dit product?

 • Voor betonnen bouwstructuren
 • Gebruiksklaar en gebruiksvriendelijk
 • Groot rekvermogen

Sika Igolflex 301 in 20 KG

Bestel de Sika Igolflex 301 in 20 KG vandaag nog! Vandaag besteld = morgen in huis.

Wil je meer weten over de toepassing en kenmerken van dit product? Lees alles over dit product >


Instructievideo Sika Igolflex 301

productvideo Sika Igolflex 301

Technische gegevens Sika Igolflex 301

Bekijk hier het datablad voor alle info over de Sika Igolflex 301Sika Igolflex 301 in verpakking: 20 KG - Sika shop

De kwaliteit van de ondergrond

De ondergrond moet uniform, droog of matvochtig zijn, en vrij van stof, los materiaal, oppervlaktevervuiling, bestaande coatinglagen, olie, vet en andere materialen die de hechting van de coating/het membraan zouden kunnen verhinderen. Geschikte ondergronden: beton, cementgebaseerde ondergronden, bakstenen, keramische tegels, metaal, gipspleister, gipsplaten, hout en polystyreen.

De voorbehandeling van de ondergrond

Algemeen
Alle stof, los en brokkelig materiaal moet volledig worden verwijderd van alle oppervlakken vooraleer het product en aanverwante producten van het systeem toe te passen. Dit gebeurt best met een industriële stofzuiger. Om zich te verzekeren van een adequate ondergrondvoorbereiding en een goede hechting van Sika® Igolflex®-301, moet vooraf aan de applicatie eerst een klein proefvlak uitgevoerd worden waarop dan hechttesten kunnen uitgevoerd worden.

Cementgebaseerde ondergronden
De ondergrond moet gezond zijn met een minimale treksterkte van 1,5 N/mm², proper, droog zijn, en vrij van alle contaminaties zoals vuil, olie, vet, oude coatinglagen, cementhuid, oppervlaktebehandelingen en los brokkelig materiaal. De ondergronden moeten mechanisch voorbereid worden door gebruik te maken van aangepaste werktuigen om de cementhuid te verwijderen en een oppervlakteprofiel te bekomen dat open is van structuur, cohesief en met een ruwheid die geschikt is voor de aan te brengen laagdikte van het product. Uitsteeksels kunnen afgeslepen worden. Zwakke delen moeten verwijderd worden en oppervlaktedefecten zoals gietgalletjes en kleine gaatjes moeten volledig blootgelegd/open gemaakt worden. Herstellingen aan de ondergrond, opvullen van voegen, gietgalletjes/kleine gaatjes en egalisatie van het oppervlak moeten uitgevoerd worden met de gepaste producten uit het Sikafloor®, Sikadur® en Sikagard® gamma. Deze producten moeten uitgehard zijn vooraleer Sika® Igolflex®-301 erop toe te passen.

Metselwerk
De voegmortel moet gezond/stevig zijn en de voegen bij voorkeur platvol opgevoegd. Gebruik lokaal Sika® versterkingen over voegen.

Keramische tegels
Verzeker u er van dat alle tegels goed vastzitten. Vervan gebroken, losse en ontbrekende tegels. Reinig met water onder hoge druk en gebruik indien nodig een mos- en algendodend middel.

Metaal
Metalen moeten in goede staat zijn. Schuur blootliggende oppervlakken tot een blinkende afwerking verkregen wordt. Gebruik plaatselijk Sika® versterkingen over voegen en bevestigingen/fixatiepunten.

Hout
Hout moet in goede structurele staat verkeren, stevig verlijmd of mechanisch vastgemaakt zijn.

Andere ondergronden
Moeten in goede staat verkeren, stevig verlijmd of mechanisch vastgemaakt zijn.

Reviews voor: Sika Igolflex 301

Er zijn nog geen reviews geschreven voor Sika Igolflex 301. Schrijf als eerste een review!