Sikasil SG-20 300ml

Kleur: Zwart

(korte) levertijdverwachte leverdatum woensdag 31 juli geleverd!

Kleur: Zwart

van 16,90 (adviesprijs) voor 14,95 per stuk ( 18,09 incl. BTW ) 12% korting

Volumeprijzen

25 25x stuks 13,80 p/st 18% korting bestel 25x
50 50x stuks 13,20 p/st 22% korting bestel 50x
  • ...
  • Alleen online beschikbaar
  • Voor 23:59 besteld, woensdag 31 juli in huis
  • Gratis bezorging vanaf 50,-

Sikasil SG-20 300ml in Zwart

Zoek je kit in een specifieke kleur? Gevonden! Deze specials Sikasil SG-20 300ml in de kleur Zwart is te gebruiken voor verschillende toepassingen. Een duurzame en veelzijdige kit welke makkelijk te verwerken is. Perfect als je een bijpassende kleur zoekt met gegarandeerd een topresultaat. Bestel de Sikasil SG-20 300ml in kleur Zwart vandaag nog! Op voorraad en op werkdagen besteld = morgen in huis.

Wil je meer weten over de toepassing en kenmerken van dit product? Lees alles over dit product >


Technische gegevens Sikasil SG-20 300ml

Bekijk hier het datablad voor alle info over de Sikasil SG-20Sikasil SG-20 300ml in kleur: Zwart - Sika shop

Uithardingsmechanisme
Sikasil® SG-20 hardt uit door contact met vocht uit de atmosfeer. Bij lage temperaturen is de hoeveelheid water in de lucht kleiner en verloopt de uitharding enigszins trager.

Ondergrondvoorbehandeling
Oppervlakken moeten schoon, droog en vrij van vet, olie en stof zijn. Oppervlaktevoorbehandeling hangt af van de specifieke aard van het substraat en is cruciaal voor een langdurige hechting.

Primertabel Sikasil SG-20 (Maritieme toepassing)

Je kan de ondergrond ruwen met 3M Scotch Brite fijn. Hoewel een primer/cleaner niet noodzakelijk is, kan het altijd gebruikt worden ter verbetering van de hechting. Controleer in dit geval of de primer/cleaner geschikt is voor je ondergrond. Dit staat in het productblad van de primer. Deze primertabel is een richtlijn. Het wordt altijd aangeraden om een hechtproef te doen. 

Toepassing
Breng Sikasil®SG-20 aan met een hand, lucht of elektrisch aangedreven zuiger-lijmpistool of met pompapparatuur. Neem voor meer informatie contact op met Technical Service van Sika Nederland BV. De voegen moeten de juiste afmeting hebben. Als basis voor de berekening van de benodigde voegafmetingen dienen de technische waarden van de lijm en de aangrenzende bouwmaterialen, de blootstelling van de bouwelementen, hun constructie en omvang alsmede de externe belastingen in acht worden genomen. Vermijd voegen met een diepte van meer dan 15 mm.

Bewerking en afgladden
Bewerking en afgladden moeten worden uitgevoerd binnen de huidvormingstijd van de lijm of afdichtkit. Druk bij het afgladden van de vers aangebrachte Sikasil® SG-20 de lijm op de voegranden aan zodat het hechtoppervlak goed bevochtigd wordt. Gebruik geen afgladmiddelen.

Verwijderen
Niet-uitgeharde Sikasil® SG-20 kan van gereedschappen en apparatuur worden verwijderd met Sika® Remover-208 of een ander geschikt oplosmiddel. Eenmaal uitgehard, kan het uitsluitend nog mechanisch worden verwijderd. Handen en onbedekte huid moeten onmiddellijk worden gereinigd met Sika® Cleaner-350H tissues of een geschikte industriële handreiniger en water. Gebruik geen oplosmiddelen op de huid!

Overschilderen
Sikasil® SG-20 kan niet worden overgeschilderd.

Verwerkingslimieten
Aanbevolen oplossingen van Sika voor structurele beglazing en ruiten lijmen zijn over het algemeen compatibel met elkaar. Deze oplossingen bestaan uit producten zoals SikaSil® SG, IG, WT als ook SikaHyflex®-300 en 600 series. Neem voor specifieke informatie over de compatibiliteit tussen verscheidene Sikasil® en SikaHyflex® producten, contact op met Technical Service Sika Nederland BV. Om materiaal-beïnvloeding met Sikasil® SG20 uit te sluiten dienen materialen zoals pakkingen, tapes, stelblokjes, kitten, etc., met direct of indirect contact door Sika vooraf te zijn goedgekeurd. Bij gebruik van twee of meer verschillende reactieve afdichtkitten moet de eerste eerst volledig zijn uitgehard voordat de volgende wordt aangebracht. Bovengenoemde Sikasil® afdichtkitten en lijmen mogen alleen gebruikt worden voor structurele beglazing of ruitverlijming na een gedetailleerde inspectie en schriftelijke toestemming voor de corresponderende projectgegevens door Technical Service van Sika Nederland B.V.

Reviews voor: Sikasil SG-20 300ml

Er zijn nog geen reviews geschreven voor Sikasil SG-20 300ml. Schrijf als eerste een review!