Sikaflex 221 600ml

Kleur: Wit

Sikaflex 221 600ml

direct leverbaarvoor 23:59 uur besteld, vrijdag 14 juni geleverd!

Kleurkeuze

Gekozen: Wit

toon alle 3 kleuren >

  Waarom dit product?

 • Zeer goed verouderingsbestendig
 • Schuurbaar
 • Overschilderbaar
 • Permanent elastisch afdichten

van 17,45 (adviesprijs) voor 15,95 per stuk ( 19,30 incl. BTW ) 9% korting

Volumeprijzen

(geldig bij alle kleurcombinaties)

20 20x stuks 15,30 p/st 12% korting bestel 20x
60 60x stuks 14,25 p/st 18% korting bestel 60x
 • ...
 • Alleen online beschikbaar
 • Voor 23:59 besteld, vrijdag in huis
 • Gratis bezorging vanaf 50,-

  Waarom dit product?

 • Zeer goed verouderingsbestendig
 • Schuurbaar
 • Overschilderbaar
 • Permanent elastisch afdichten

Sikaflex 221 600ml in Wit

Zoek je Sikaflex 221 600ml in een specifieke kleur? Gevonden! Deze Sikaflex 221 600ml in de kleur Wit is te gebruiken voor verschillende toepassingen. Een professioneel en hoogwaardig product welke makkelijk te gebruiken is. Bestel de Sikaflex 221 600ml in de kleur Wit vandaag nog! Op voorraad en op werkdagen besteld = morgen in huis.

Wil je meer weten over de toepassing en kenmerken van dit product? Lees alles over dit product >


Technische gegevens Sikaflex 221 600ml

Bekijk hier het datablad voor alle info over de Sikaflex 221Sikaflex 221 600ml in kleur: Wit - Sika shop

Chemische bestendigheid
Sikaflex® -221 is over het algemeen bestand tegen zoet water, zeewater, verdunde zuren en logen; tijdelijk bestand tegen brandstoffen, minerale oliën, plantaardige en dierlijke vetten en oliën; niet bestand tegen organische zuren, alcohol, geconcentreerde anorganische zuren en logen of oplosmiddelen

Aanbrengmethode

Voorbereiding van het oppervlak
Oppervlakken moeten schoon, droog en vrij zijn van alle sporen van vet, olie en stof. De oppervlakte voorbehandeling hangt af van de specifieke aard van de ondergrond en is cruciaal voor een duurzame hechting. Suggesties voor oppervlakte voorbehandeling kan worden verkregen uit de meest recente versie van de juiste Sika® Voorbehandelingstabel. Houd er rekening mee dat deze suggesties zijn gebaseerd op ervaring en dienen in elk apart geval geverifieerd te worden door testen op originele ondergronden.

Toepassing
Sikaflex® -221 kan verwerkt worden tussen 5 °C en 40 °C, maar houd rekening met veranderingen in reactiviteit en verwerkingseigenschappen. De optimale temperatuur van ondergrond en afdichtkit ligt tussen 15 °C en 25 °C. Sikaflex® -221 kan verwerkt worden met een hand-, lucht- of elektrisch aangedreven zuiger lijmpistool of met een pomp installatie. Voor advies over het selecteren en instellen van een geschikt pompsysteem, kunt u contact opnemen met de afdeling Technical Service van Sika Nederland B.V.

Bewerking en afgladden
Bewerking en afgladden moeten worden uitgevoerd binnen de huidvormingstijd van de afdichtkit. Sika® Afgladmiddel N wordt aanbevolen. Andere afgladmiddelen moeten op hun geschiktheid en verdraagzaamheid worden getest.

Verwijderen
Niet-uitgeharde Sikaflex® -221 kan van gereedschappen en apparatuur worden verwijderd met Sika® Remover-208 of een ander geschikt oplosmiddel. Zodra het materiaal is uitgehard, kan het uitsluitend nog mechanisch worden verwijderd. Handen en onbedekte huid moeten onmiddellijk worden gereinigd met een geschikte industriële handreiniger zoals Sika® Cleaner 350 N of een geschikte industriële handreiniger en water. Gebruik geen oplosmiddelen op de huid!

Overschilderen
Sikaflex® -221 kan worden overschilderd na huidvorming. 1- component polyurethaan en 2 componenten- acrylaat gebaseerde lakken zijn over het algemeen geschikt. NIET geschikt zijn lakken op oliebasis. Alle lakken moeten vooraf getest worden onder lakproducent condities. De elasticiteit van coatings is over het algemeen lager dan die van polyurethaan, wat kan leiden tot scheuren in de laklaag ter plaatse van de voeg.

Reviews voor: Sikaflex 221 600ml

Er zijn nog geen reviews geschreven voor Sikaflex 221 600ml. Schrijf als eerste een review!