Sikaflex 291i 300ml

Kleur: Bruin

direct leverbaarvoor 23:59 uur besteld, dinsdag 23 juli geleverd!

Kleurkeuze

Gekozen: Bruin

toon alle 4 kleuren >

  Waarom dit product?

 • Met 5 sterren beoordeeld
 • Gratis tuitje(s) meegeleverd
 • Schuurbaar
 • Overschilderbaar met 2c verf
 • Niet corrosief
 • Geschikt voor binnen toepassingen
 • Geschikt voor toepassingen onder de waterlijn

van 10,95 (adviesprijs) voor 10,95 per stuk ( 13,25 incl. BTW ) 0% korting

Volumeprijzen

12 12x stuks 10,25 p/st 6% korting bestel 12x
48 48x stuks 9,99 p/st 9% korting bestel 48x
120 120x stuks 9,45 p/st 14% korting bestel 120x
 • ...
 • Alleen online beschikbaar
 • Voor 23:59 besteld, dinsdag in huis
 • Gratis bezorging vanaf 50,-

  Waarom dit product?

 • Met 5 sterren beoordeeld
 • Schuurbaar
 • Overschilderbaar met 2c verf
 • Niet corrosief
 • Geschikt voor binnen toepassingen
 • Geschikt voor toepassingen onder de waterlijn

Sikaflex 291i 300ml in Bruin

Zoek je kit in een specifieke kleur? Gevonden! Deze marine producten Sikaflex 291i 300ml in de kleur Bruin is te gebruiken voor verschillende toepassingen. Een duurzame en veelzijdige kit welke makkelijk te verwerken is. Perfect als je een bijpassende kleur zoekt met gegarandeerd een topresultaat. Bestel de Sikaflex 291i 300ml in kleur Bruin vandaag nog! Op voorraad en op werkdagen besteld = morgen in huis.

Wil je meer weten over de toepassing en kenmerken van dit product? Lees alles over dit product >


Tips & tricks voor Sikaflex 291i 300ml

In de volgende blogs wordt dit product gebruikt:

Technische gegevens Sikaflex 291i 300ml

Bekijk hier het datablad voor alle info over de Sikaflex 291iSikaflex 291i 300ml in kleur: Bruin - Sika shop

Chemische bestendigheid
Sikaflex® -291i is bestand tegen zoet water, zeewater, reinigingsmiddelen op waterbasis; tijdelijk bestand tegen brandstoffen, minerale oliën, plantaardige en dierlijke vetten en oliën; niet bestand tegen organische zuren, alcohol, geconcentreerde anorganische zuren en logen en oplosmiddelen. De bovenstaande informatie is alleen bedoeld als algemene richtlijn. Op verzoek wordt advies over specifieke toepassingen verstrekt.

Aanbrengmethode
Voorbereiding van het oppervlak
Oppervlakken moeten schoon, droog en vrij van vet, olie en stof zijn. De hechting van de afdichtkit kan worden verbeterd door het lijmvlak te behandelen met een geschikte Sika® hechtverbeteraar en Sika® Primer indien nodig. Advies over specifieke toepassingen kan worden verkregen bij Technical Service van Sika Industrie.

Primertabel Sikaflex 291i

Je kan de ondergrond ruwen met 3M Scotch Brite fijn. Hoewel een primer/cleaner niet noodzakelijk is, kan het altijd gebruikt worden ter verbetering van de hechting. Controleer in dit geval of de primer/cleaner geschikt is voor je ondergrond. Dit staat in het productblad van de primer. Deze primertabel is ter indicatie. We raden altijd aan een hechtproef te doen om zeker te zijn van een goede hechting. 

Toepassing
Snijd het puntje van de spuitmond af op voegbreedte en breng de afdichtkit aan in de voeg met een geschikt handbediend of persluchtbediend lijmpistool, waarbij u ervoor zorgt dat er geen luchtinsluitingen ontstaan . Breng geen afdichtkit aan bij temperaturen onder 10°C of boven 40°C. De optimale temperatuur voor ondergrond en Sikaflex® -291i ligt tussen 15°C en 25°C.

Bewerking en afgladden
Bewerking en afgladden moeten worden uitgevoerd binnen de huidvormingstijd van de afdichtkit. Wij bevelen het gebruik van Sika ® Afgladmiddel N aan. Andere afwerkmiddelen of smeermiddelen moeten op hun geschiktheid/verdraagzaamheid worden getest.

Verwijderen
Niet-uitgeharde Sikaflex® -291i kan van gereedschappen en apparatuur worden verwijderd met Sika® Remover-208 of een ander geschikt oplosmiddel. Zodra het materiaal is uitgehard, kan het uitsluitend nog mechanisch worden verwijderd. Handen en onbedekte huid moeten onmiddellijk worden afgewassen met Sika® Handclean Tissues of een geschikte industriële handreiniger en water. Gebruik geen oplosmiddelen!

Overschilderen
Sikaflex® -291i kan worden overgeschilderd met de meeste gebruikelijke laksystemen. Om de verdraagzaamheid van lak vast te stellen, moeten vooraf tests worden uitgevoerd; de beste testresulaten worden verkregen als afdichtkit eerst volledig heeft kunnen uitharden. Dit geldt met name in het geval van moffellakken. Er dient rekening te worden gehouden met het feit dat niet flexibele laksystemen een negatieve invloed kunnen hebben op de elasticiteit van de lijm en de voegbeweging en kunnen leiden tot het scheuren van de laklaag. Lakken op basis van PVC en lakken die drogen door oxidatie (op basis van olie of alkydhars) zijn in de regel niet geschikt om over Sikaflex® -291i heen te schilderen.

Reviews voor: Sikaflex 291i 300ml

Dit product wordt beoordeeld met 5 sterren, gebaseerd op 1 review • Geschreven door J op 22 november 2023

Ook een review schrijven?

Schrijf hier je review over Sikaflex 291i 300ml >