Sikaflex 292i 300ml

Kleur: Wit

direct leverbaar voor 23:59 uur besteld, donderdag 8 juni geleverd!

Kleur: Wit

van 22,60 (adviesprijs) voor 19,35 per stuk ( 23,41 incl. BTW ) 14% korting

Volumeprijzen

12 12x stuks 18,90 p/st 16% korting bestel 12x
24 24x stuks 16,95 p/st 25% korting bestel 24x
96 96x stuks 16,45 p/st 27% korting bestel 96x

  Waarom dit product?

 • Gratis tuitje(s) meegeleverd
 • Elastisch
 • Niet elektrisch geleidend
 • Dempt trillingen
Aantal
 • ...
 • Alleen online beschikbaar
 • Voor 23:59 besteld, donderdag in huis
 • Gratis bezorging vanaf 40,-

  Waarom dit product?

 • Elastisch
 • Niet elektrisch geleidend
 • Dempt trillingen

Sikaflex 292i 300ml in Wit

Zoek je kit in een specifieke kleur? Gevonden! Deze marine producten Sikaflex 292i 300ml in de kleur Wit is te gebruiken voor verschillende toepassingen. Een duurzame en veelzijdige kit welke makkelijk te verwerken is. Perfect als je een bijpassende kleur zoekt met gegarandeerd een topresultaat. Bestel de Sikaflex 292i 300ml in kleur Wit vandaag nog! Op voorraad en op werkdagen besteld = morgen in huis.

Wil je meer weten over de toepassing en kenmerken van dit product? Lees alles over dit product >


Tips & tricks voor Sikaflex 292i 300ml

In de volgende blogs wordt dit product gebruikt:

Technische gegevens Sikaflex 292i 300ml

Bekijk hier het datablad voor alle info over de SikaFlex 292iSikaflex 292i 300ml in kleur: Wit - Sika shop

Chemische bestendigheid
Sikaflex® -292i is bestand tegen zoet water, zeewater, kalkhoudend water, rioolwater, verdunde zuren en logen; tijdelijk bestand tegen brandstoffen, minerale oliën, plantaardige en dierlijke vetten en oliën; niet bestand tegen organische zuren, alcohol, geconcentreerde anorganische zuren en logen en oplosmiddelen. De bovenstaande informatie is alleen bedoeld als algemene richtlijn. Op verzoek wordt advies over specifieke toepassingen verstrekt.

Primertabel 292i

Je kan de ondergrond ruwen met 3M Scotch Brite fijn. Hoewel een primer/cleaner niet noodzakelijk is, kan het altijd gebruikt worden ter verbetering van de hechting. Controleer in dit geval of de primer/cleaner geschikt is voor je ondergrond. Dit staat in het productblad van de primer. Deze primertabel is ter indicatie. We raden altijd aan een hechtproef te doen om zeker te zijn van een goede hechting. 

Aanbrengmethode
Voorbereiding
van het oppervlak Oppervlakken moeten schoon, droog en vrij van alle sporen van vet, olie en stof zijn. De oppervlakken moeten worden voorbereid volgens de instructies uit de momenteel geldende Sika® voorbehandelingstabel voor de jacht- en scheepsbouw. Advies over specifieke toepassingen kan worden verkregen bij Technical Service van Sika Industrie.

Toepassing
Snij het puntje van de spuitmond af. Voor een gelijkmatige lijmlaagdikte na samenpersen, adviseren wij de lijm in de vorm van een driehoeksrups aan te brengen (zie afbeelding). Breng geen lijm aan bij temperaturen onder 10°C of boven 40°C. De optimale temperatuur voor ondergrond en lijm ligt tussen 15°C en 25°C. Indien gewerkt wordt met patronen, adviseren wij het gebruik van een luchtdrukpistool met zuigerstang. Bewerking en afgladden moeten worden uitgevoerd binnen de huidvormingstijd van de lijm. Wij bevelen het gebruik van Sika® Afgladmiddel N aan. Andere afwerkmiddelen of smeermiddelen moeten op hun geschiktheid/verdraagzaamheid worden getest.

Verwijderen
Niet-uitgeharde Sikaflex® -292i kan van gereedschappen en apparatuur worden verwijderd met Sika® Remover-208 of een ander geschikt oplosmiddel. Zodra het materiaal is uitgehard, kan het uitsluitend nog mechanisch worden verwijderd. Handen en onbedekte huid moeten onmiddellijk worden afgewassen met Sika® Handclean Tissues of een geschikte industriële handreiniger en water. Gebruik geen oplosmiddelen!

Overschilderen
Sikaflex® -292i kan worden overgeschilderd met de meeste gebruikelijke laksystemen. Om de verdraagzaamheid van lak vast te stellen, moeten vooraf tests worden uitgevoerd; de beste testresultaten worden verkregen als de lijm volledig heeft kunnen uitharden. Dit geldt met name in het geval van moffellakken. Er dient rekening te worden gehouden met het feit dat niet-flexibele laksystemen een negatieve invloed kunnen hebben op de elasticiteit van de lijm en de voegbeweging en kunnen leiden tot het scheuren van de laklaag. Lakken op basis van PVC en lakken die drogen door oxidatie (op basis van olie of alkydhars) zijn in de regel niet geschikt om over Sikaflex® -292i heen te schilderen. Tweecomponenten laksystemen verdienen de voorkeur.

Reviews voor: Sikaflex 292i 300ml

Er zijn nog geen reviews geschreven voor Sikaflex 292i 300ml. Schrijf als eerste een review!