Sikagard 907 W

Verpakking: 5 Liter

Sikagard 907 W

direct leverbaarvoor 23:59 uur besteld, vrijdag 14 juni geleverd!

Verpakking: 5 Liter

van 87,30 (adviesprijs) voor 59,70 per stuk ( 72,24 incl. BTW ) 32% korting

Volumeprijzen

6 6x stuks 57,10 p/st 35% korting bestel 6x

  Waarom dit product?

 • Beschermt tegen water- en olievlekken
 • Geschikt voor poreuze natuurstenen
 • Voor het stabiliseren van zand in voegen
 • Niet geschikt voor niet-poreuze ondergronden
Aantal
 • ...
 • Alleen online beschikbaar
 • Voor 23:59 besteld, vrijdag in huis
 • Gratis bezorging vanaf 50,-

  Waarom dit product?

 • Beschermt tegen water- en olievlekken
 • Geschikt voor poreuze natuurstenen
 • Voor het stabiliseren van zand in voegen
 • Niet geschikt voor niet-poreuze ondergronden

Sikagard 907 W in 5 Liter

Bestel de Sikagard 907 W in 5 Liter vandaag nog! Vandaag besteld = morgen in huis.

Wil je meer weten over de toepassing en kenmerken van dit product? Lees alles over dit product >


Technische gegevens Sikagard 907 W

Bekijk hier het datablad voor alle info over de Sika Sikagard 907 WSikagard 907 W in verpakking: 5 Liter - Sika shop

Nieuwe ondergronden:

De oppervlakken dienen geveegd, schoon, droog en zonder verontreinigingen te zijn. Indien er zandvoegen zijn, bepaal of deze voldoende verdicht zijn (voorkom extreme verdichting omdat dit de indringing van het product in de voegen verlaagd).

Bestaande ondergronden:

De ondergrond dient schoon en droog te zijn, vrij van verontreinigingen. Reinigen met behulp van een hogedrukreiniger. Indien nodig geschikte reinigingsmiddelen gebruiken voor bijvoorbeeld het verwijderen van mos en algen. Toepassen volgens de voorschriften en goed naspoelen. Het oppervlak dient droog te zijn voor het aanbrengen van Sikagard®-907 W. Voor gebruik bij zandvoegen vaststellen of er voldoende schoon en droog zand aanwezig is in de voegen. Indien nodig zand toevoegen en voldoende verdichten. Voorkom overdadige verdichting omdat dit de indringing van het product in de voegen vermindert.

Verwerking:

Voor het stabiliseren van voegen en beschermen van oppervlakken: Sikagard®-907 W gelijkmatig aanbrengen op de te behandelen oppervlakte door middel van een gieter voorzien van een sproeikop. Laat het product enkele minuten in de voegen dringen alvorens het overtollige product te verwijderen met een rubberen wisser. Wanneer het is aangebracht op straatstenen met een onregelmatige of ruwe structuur dient te worden voorkomen dat er plasvorming ontstaat, indien noodzakelijk verwijderen met een doek. Sikagard®-907 W kan tevens worden aangebracht door middel van een lage druk pomp (Gloria-pomp). Indien een tweede laag noodzakelijk is om een betere bescherming tegen vlekvorming (olie, voedsel, etc.) te verkrijgen, dient deze te worden aangebracht alvorens de eerste laag kleefvrij is. Gebruik voor de tweede laag een langharige verfroller.

Voor het beschermen van oppervlakken (bijv. betonelementen die zonder voeg zijn gelegd): Sikagard®-907 W gelijkmatig aanbrengen op de te behandelen ondergrond door middel van een langharige verfroller. Indien een tweede laag noodzakelijk is om een betere bescherming tegen vlekvorming (olie, voedsel, etc.) te verkrijgen, dient deze te worden aangebracht alvorens de eerste laag kleefvrij is. Gebruik voor de tweede laag een langharige verfroller.

Reviews voor: Sikagard 907 W

Er zijn nog geen reviews geschreven voor Sikagard 907 W. Schrijf als eerste een review!