Sikaflex 221 300ml

Kleur: Lichtgrijs

direct leverbaarvoor 23:59 uur besteld, dinsdag 23 juli geleverd!

Kleurkeuze

Gekozen: Lichtgrijs

toon alle 3 kleuren >

  Waarom dit product?

 • Met 5 sterren beoordeeld
 • Gratis tuitje(s) meegeleverd
 • Zeer goed verouderingsbestendig
 • Schuurbaar
 • Overschilderbaar
 • Permanent elastisch afdichten

van 9,99 (adviesprijs) voor 9,25 per stuk ( 11,19 incl. BTW ) 7% korting

Volumeprijzen

(geldig bij alle kleurcombinaties)

12 12x stuks 8,85 p/st 11% korting bestel 12x
24 24x stuks 8,45 p/st 15% korting bestel 24x
120 120x stuks 7,99 p/st 20% korting bestel 120x
 • ...
 • Alleen online beschikbaar
 • Voor 23:59 besteld, dinsdag in huis
 • Gratis bezorging vanaf 50,-

  Waarom dit product?

 • Met 5 sterren beoordeeld
 • Zeer goed verouderingsbestendig
 • Schuurbaar
 • Overschilderbaar
 • Permanent elastisch afdichten

Sikaflex 221 300ml in Lichtgrijs

Zoek je kit in een specifieke kleur? Gevonden! Deze elastisch lijmen Sikaflex 221 300ml in de kleur Lichtgrijs is te gebruiken voor verschillende toepassingen. Een duurzame en veelzijdige kit welke makkelijk te verwerken is. Perfect als je een bijpassende kleur zoekt met gegarandeerd een topresultaat. Bestel de Sikaflex 221 300ml in kleur Lichtgrijs vandaag nog! Op voorraad en op werkdagen besteld = morgen in huis.

Wil je meer weten over de toepassing en kenmerken van dit product? Lees alles over dit product >


Technische gegevens Sikaflex 221 300ml

Bekijk hier het datablad voor alle info over de Sikaflex 221Sikaflex 221 300ml in kleur: Lichtgrijs - Sika shop

Chemische bestendigheid
Sikaflex® -221 is over het algemeen bestand tegen zoet water, zeewater, verdunde zuren en logen; tijdelijk bestand tegen brandstoffen, minerale oliën, plantaardige en dierlijke vetten en oliën; niet bestand tegen organische zuren, alcohol, geconcentreerde anorganische zuren en logen of oplosmiddelen

Aanbrengmethode

Voorbereiding van het oppervlak
Oppervlakken moeten schoon, droog en vrij zijn van alle sporen van vet, olie en stof. De oppervlakte voorbehandeling hangt af van de specifieke aard van de ondergrond en is cruciaal voor een duurzame hechting. Suggesties voor oppervlakte voorbehandeling kan worden verkregen uit de meest recente versie van de juiste Sika® Voorbehandelingstabel. Houd er rekening mee dat deze suggesties zijn gebaseerd op ervaring en dienen in elk apart geval geverifieerd te worden door testen op originele ondergronden.

Toepassing
Sikaflex® -221 kan verwerkt worden tussen 5 °C en 40 °C, maar houd rekening met veranderingen in reactiviteit en verwerkingseigenschappen. De optimale temperatuur van ondergrond en afdichtkit ligt tussen 15 °C en 25 °C. Sikaflex® -221 kan verwerkt worden met een hand-, lucht- of elektrisch aangedreven zuiger lijmpistool of met een pomp installatie. Voor advies over het selecteren en instellen van een geschikt pompsysteem, kunt u contact opnemen met de afdeling Technical Service van Sika Nederland B.V.

Bewerking en afgladden
Bewerking en afgladden moeten worden uitgevoerd binnen de huidvormingstijd van de afdichtkit. Sika® Afgladmiddel N wordt aanbevolen. Andere afgladmiddelen moeten op hun geschiktheid en verdraagzaamheid worden getest.

Verwijderen
Niet-uitgeharde Sikaflex® -221 kan van gereedschappen en apparatuur worden verwijderd met Sika® Remover-208 of een ander geschikt oplosmiddel. Zodra het materiaal is uitgehard, kan het uitsluitend nog mechanisch worden verwijderd. Handen en onbedekte huid moeten onmiddellijk worden gereinigd met een geschikte industriële handreiniger zoals Sika® Cleaner 350 N of een geschikte industriële handreiniger en water. Gebruik geen oplosmiddelen op de huid!

Overschilderen
Sikaflex® -221 kan worden overschilderd na huidvorming. 1- component polyurethaan en 2 componenten- acrylaat gebaseerde lakken zijn over het algemeen geschikt. NIET geschikt zijn lakken op oliebasis. Alle lakken moeten vooraf getest worden onder lakproducent condities. De elasticiteit van coatings is over het algemeen lager dan die van polyurethaan, wat kan leiden tot scheuren in de laklaag ter plaatse van de voeg.

Reviews voor: Sikaflex 221 300ml

Dit product wordt beoordeeld met 5 sterren, gebaseerd op 2 reviews


 • heb sikaflex gebruikt op mijn boot om te lijmen en gelijk te kiten.
  van mijn hengelsteunen op de boot. hecht enorm goed. en zit muurvast

  Geschreven door Marinus op 21 februari 2024

 • Makkelijk te verwerken, blijvend elastisch. Lijmt en dicht goed af.
  Geschreven door Jannes op 19 augustus 2023

Ook een review schrijven?

Schrijf hier je review over Sikaflex 221 300ml >