SikaTack Panel -10 300ml

Een hoogwaardige, elastische, snelhardende lijm op polyurethaanbasis

direct leverbaarvoor 23:59 uur besteld, vrijdag 14 juni geleverd!

van 14,10 (adviesprijs) voor 12,95 per stuk ( 15,67 incl. BTW ) 8% korting

Volumeprijzen

12 12x stuks 11,80 p/st 16% korting bestel 12x
48 48x stuks 11,50 p/st 18% korting bestel 48x
  • ...
  • Alleen online beschikbaar
  • Voor 23:59 besteld, vrijdag in huis
  • Gratis bezorging vanaf 50,-

SikaTack Panel-10

SikaTack® Panel 10 is een hoogwaardige, elastische, snelhardende lijm op polyurethaanbasis, in een ivoor kleur die ontwikkeld is voor de  perfecte verlijming van ( door Sika goedgekeurde) kunststof gevelplaten.

SikaTack® Panel10  is een polyurethaan lijmkit die door contact met de lucht (luchtvochtigheid) uithardt. De chemische reactie treedt in direct na het uitpersen c.q. openen van de luchtdicht gesloten verpakking.
Deze vormt uiteindelkijk een erg duurzame lijmverbinding.SikaTack Panel -10 300ml - Lijm & Lijmkitten: Elastisch lijmen - Sika shop

Wanneer gebruik je de SikaTack® Panel 10?
SikaTack® Panel-10 is onderdeel van het economisch en verborgen montagesysteem voor geventileerde façades en binnen gevels. Met het SikaTack® Panel systeem worden de panelen onzichtbaar gemonteerd aan het regelwerk SikaTack® Panel-10 wordt geproduceerd volgens het kwaliteitsborgingssysteem ISO 9001 en milieuzorg-systeem ISO 14001 en wordt ook duurzaam geproduceerd in het kader van ‘responsible care’.


Het SikaTack® Panel 10 lijmsysteem ( i.c.m. Sika Tack Paneltape , Sika Tack Panel Primer, Sika Aktivator -205) is bestemd voor het bevestigen van gevelpanelen op alle veelvoorkomende draagstructuren (geschaafd vurenhout, aluminium of verzinkt staal) door middel van een elastische verlijmingstechniek.

Om het voor je makkelijk te maken staat hieronder een overzicht van de producten voor een compleet SikaTack® Panel 10 lijmsysteem.(Aanklikbaar)
Voor algemene informatie en de uitleg van voorbereiding tot afwerking over het SikaTack® Panel 10 lijmsysteem (klik hier). 
Dit in combinatie met de instructievideo zorgt voor een complete uitleg met tekst en beeld.

- SikaTack® Panel-10
Permanent elastische lijm

- SikaTack® Panel primer 
Primer Hechtprimer

-SikaTack® Panel Tape
Montageband

-Sika® Aktivator-205
Reinigingsmiddel en hechtverbeteraar

Instructievideo SikaTack Panel -10 300ml

productvideo SikaTack Panel -10 300ml

Technische gegevens SikaTack Panel -10 300ml

Bekijk hier het datablad voor alle info over de SikaTack Panel 10SikaTack Panel -10 300ml - Lijm & Lijmkitten: Elastisch lijmen - Sika shop

Producteigenschappen
- 1-C polyurethaan , gebruiksklaar
- Elastisch - Reukarm
- Niet corrosief
- Voorziet in creatieve mogelijkheden voor façades en geveldesign
- Uniforme spanning verdeling over de hele façade paneel (geen spanningspunten)
- Hecht goed op een groot aantal verschillende soorten ondergronden

Toepassingsgebieden
SikaTack® Panel-10 is geschikt voor de assemblage van lichtgewicht panelen van geventileerde façades en binnengevels tegen het verticale regelwerk. Geschikte ondergronden zijn aluminium ( incl. geanodiseerde componenten), hout fibercement, keramische materialen en kunststoffen Raadpleeg het advies van de fabrikant voordat het op kunststoffen wordt gebruikt die gevoelig zijn voor spanningscorrosie. Dit product is alleen geschikt voor gebruik door ervaren professionals. Testen met de gangbare ondergronden en onder de plaatselijke omstandigheden dienen te worden uitgevoerd voor het verzekeren van hechting en materiaal compatibiliteit..

Uithardingsmechanisme
SikaTack® Panel-10 hardt uit door contact met luchtvochtigheid. Bij lage (buiten)temperaturen is de hoeveelheid water in de lucht gewoonlijk kleiner en verloopt de uitharding enigszins trager.

Chemische bestendigheid
SikaTack® Panel-10 is bestand tegen zoet water, zeewater, kalkhoudend water, rioolwater, verdunde zuren en logen; tijdelijk bestand tegen brandstoffen, minerale oliën, plantaardige en dierlijke vetten en oliën; niet bestand tegen organische zuren, alcohol, geconcentreerde anorganische zuren en logen en oplosmiddelen. De bovenstaande informatie is alleen bedoeld als algemene richtlijn.

Aanbrengmethode
Voorbereiding van het oppervlak: Oppervlakken moeten schoon, droog en vrij van alle sporen van vet, olie en stof zijn. In het algemeen dient de ondergrond te worden voorbereid volgens de instructies uit de momenteel geldende Sika voorbehandelingstabel. Advies over specifieke toepassingen kan worden verkregen bij Technical Service van Sika Nederland B.V.

Toepassing: Knip de afsluitklip af. Voor een gelijkmatige lijmlaag- dikte na samenpersen, adviseren wij de lijm in de vorm van een driehoeksrups aan te brengen (zie illustratie). Indien gewerkt wordt met patronen, adviseren wij het gebruik van een pistool met luchtdrukbediende zuiger/plunjer Breng geen lijm aan bij temperaturen onder 5°C of boven 35°C. De optimale temperatuur voor ondergrond en afdichtkit ligt tussen 15°C en 25°C.

Verwijderen: Niet-uitgeharde SikaTack® Panel10 kan van gereedschappen en apparatuur worden verwijderd met Sika® Remover-208 of een ander geschikt oplosmiddel. Zodra het materiaal is uitgehard, kan het uitsluitend nog mechanisch worden verwijderd. Handen en onbedekte huid moeten onmiddellijk worden gereinigd met een geschikte industriële handreiniger en water. Gebruik geen oplosmiddelen!

Reviews voor: SikaTack Panel -10 300ml

Er zijn nog geen reviews geschreven voor SikaTack Panel -10 300ml. Schrijf als eerste een review!