SikaTack Ultrafast 300ml

Kleur: Zwart

SikaTack Ultrafast 300ml

(korte) levertijd verwachte leverdatum dinsdag 12 juli geleverd!

Kleur: Zwart

van 20,50 voor 20,50 per stuk ( 24,81 incl. BTW ) 0% korting

  • Voor 23:59 besteld, dinsdag 12 juli in huis
  • Gratis bezorging vanaf 35,-

SikaTack Ultrafast 300ml in Zwart

Zoek je kit in een specifieke kleur? Gevonden! Deze elastisch lijmen SikaTack Ultrafast 300ml in de kleur Zwart is te gebruiken voor verschillende toepassingen. Een duurzame en veelzijdige kit welke makkelijk te verwerken is. Perfect als je een bijpassende kleur zoekt met gegarandeerd een topresultaat. Bestel de SikaTack Ultrafast 300ml in kleur Zwart vandaag nog! Vandaag besteld = morgen in huis.

Wil je meer weten over de toepassing en kenmerken van dit product? Lees alles over dit product >


Technische gegevens SikaTack Ultrafast 300ml

Bekijk hier het datablad voor alle info over de SikaTack UltrafastSikaTack Ultrafast 300ml in kleur: Zwart - Sika shop

Aanbrengmethode

Voorbereiding van het oppervlak
Oppervlakken moeten schoon, droog en vrij van alle sporen van vet, olie en stof zijn. Extra voorbehandeling hangt af van de specifieke aard van de ondergrond en productieproces en dient bepaald te worden door vooraf uitgevoerde testen.

Toepassing
Verhit het patroon in de Sika Tack® -oven (80°C) gedurende 60 minuten. SikaTack® Ultrafast kan vanuit koude toestand meermalen worden verhit, maar moet niet worden verhit tot 80°C gedurende meer dan maximaal 10 uur in totaal. Voor een goed resultaat moet de lijm worden aangebracht met een patroonpistool met zuigerstang (handbediend, met perslucht of met accu). Breng geen lijm aan bij temperaturen onder 10°C of boven 35°C. De optimale temperatuur voor ondergrond en lijm ligt tussen 15°C en 25°C. Voor een gelijkmatige lijmlaagdikte ad-viseren wij de lijm in de vorm van een driehoeksrups aan te brengen De voorruit moet binnen 5 minuten na het begin van het aanbrengen van de lijm worden geplaatst.

Verwijderen
Niet-uitgeharde SikaTack® -Ultrafast kan van gereedschappen en apparatuur worden verwijderd met Sika® Remover-208 of een ander geschikt oplosmiddel. Zodra het materiaal is uitgehard, kan het uitsluitend nog mechanisch worden verwijderd. Handen en onbedekte huid moeten onmiddellijk worden afgewassen met Sika® Handclean Tissues of een geschikte industriële handreiniger en water. Gebruik geen oplosmiddelen!

Reviews voor: SikaTack Ultrafast 300ml

Er zijn nog geen reviews geschreven voor SikaTack Ultrafast 300ml. Schrijf als eerste een review!