Sika Hyflex 250- facade 600ml

Kleur: Basaltgrijs

Sika Hyflex 250- facade 600ml

(korte) levertijdverwachte leverdatum woensdag 31 juli geleverd!

  Waarom dit product?

 • UV bestendig
 • Makkelijk verwerkbaar
 • Speciaal voor gevels

van 9,95 (adviesprijs) voor 7,95 per stuk ( 9,62 incl. BTW ) 20% korting

Volumeprijzen

20 20x stuks 7,65 p/st 23% korting bestel 20x
100 100x stuks 7,25 p/st 27% korting bestel 100x
400 400x stuks 6,95 p/st 30% korting bestel 400x
 • ...
 • Alleen online beschikbaar
 • Voor 23:59 besteld, woensdag 31 juli in huis
 • Gratis bezorging vanaf 50,-

  Waarom dit product?

 • UV bestendig
 • Makkelijk verwerkbaar
 • Speciaal voor gevels

Sika Hyflex 250- facade 600ml in Basaltgrijs

Zoek je kit in een specifieke kleur? Gevonden! Deze gevelkit Sika Hyflex 250- facade 600ml in de kleur Basaltgrijs is te gebruiken voor verschillende toepassingen. Een duurzame en veelzijdige kit welke makkelijk te verwerken is. Perfect als je een bijpassende kleur zoekt met gegarandeerd een topresultaat. Bestel de Sika Hyflex 250- facade 600ml in kleur Basaltgrijs vandaag nog! Op voorraad en op werkdagen besteld = morgen in huis.

Wil je meer weten over de toepassing en kenmerken van dit product? Lees alles over dit product >


Instructievideo Sika Hyflex 250- facade 600ml

productvideo Sika Hyflex 250- facade 600ml

Technische gegevens Sika Hyflex 250- facade 600ml

Bekijk hier het datablad met alle informatie over de Sika Hyflex-250 FacadeSika Hyflex 250- facade 600ml in kleur: Basaltgrijs - Sika shop

Ondergrondvoorbehandeling/primeren
De SikaHyflex®-250 Facade heeft over het algemeen een uitstekende hechting zonder primer/activator op de meeste droge, schone en gezonde ondergronden.

Voor optimale hechting en kritische, veel eisende toepassingen zoals bij hoogbouw, voegen met hoge spanningen, extreme weersinvloeden of onder water dient de volgende voorbehandeling te gebeuren: De ondergronden moeten schoon, droog en vrij zijn van olie, vet, smeer, stof en losse delen. Cementhuid dient verwijderd te worden. Schuren van niet poreuze ondergronden met een schuurpad extra fijn kan de hechting verbeteren.

Niet poreuze ondergronden
Geëmailleerd staal, gegalvaniseerd staal, aluminium, geanodiseerd aluminium, gepoedercoate metalen of geglazuurde tegels, moeten worden gereinigd met Sika® Aktivator-205 met gebruik van een schone doek / lap. Alvorens te kitten een afluchttijd van minimaal 15 minuten hanteren (maximaal 2 uur).

Metalen zoals koper, brons, titanium-zink, moeten worden gereinigd met Sika® Aktivator-205 met gebruik van een schone doek / lap. Na een afluchttijd van minimaal 15 minuten, Sika® Primer-3 N aanbrengen met een kwast. Alvorens te kitten een afluchttijd aanhouden van minimaal 30 minuten (maximaal 8 uur). Voor PVC Sika® Primer-215 toepassen. Alvorens te kitten een afluchttijd aanhouden van minimaal 30 minuten (maximaal 8 uur).

Poreuze ondergronden
Zoals beton, gasbeton en cementeuze pleisterlagenlagen, mortels, steen etc. moeten worden geprimerd met Sika® Primer-3 N gebruikmakend van een kwast. Alvorens te kitten een afluchttijd aanhouden van minimaal 30 minuten (maximaal 8 uur).

Voor gedetailleerde informatie raadpleeg de Sika Voorbehandelingstabel Afdichting en Verlijmen, of neem contact op met de Technische afdeling van Sika Nederland B.V. Primers zijn uitsluitend hechtverbeteraars.

Primers zijn geen vervanging op het deugdelijke schoonmaken van de ondergrond en kunnen de hechtsterkte van de ondergrond niet verbeteren.

Aanbrengen/ gereedschap
SikaHyflex® -250 Facade is kant-en-klaar voor gebruik. Na geschikte voeg- en ondergrondvoorbehandeling, de rugvulling op de juiste diepte aanbrengen en primer toepassen (indien noodzakelijk). De worst in het pistool plaatsen en de SikaHyflex® -250 Facade in de voeg aanbrengen. Zorg ervoor dat er volledig contact is van de kit op de voegflanken en zonder luchtinsluiting. SikaHyflex® -250 Facade moet krachtig tegen de voegflanken aan afgewerkt worden om een goede hechting te verzekeren. Afplaktape moet worden toegepast indien scherpe voeglijnen of bijzonder nauwkeurige lijnen zijn vereist. Verwijder de tape terwijl de kit nog zacht is en werk de kit af. Strijk de kit af met Sika® Afgladmiddel N voor een perfecte kitafwerking. Gebruik geen oplosmiddel houdende producten

Reviews voor: Sika Hyflex 250- facade 600ml

Er zijn nog geen reviews geschreven voor Sika Hyflex 250- facade 600ml. Schrijf als eerste een review!