Sikaflex AT Connection 300ml

Kleur: Wit

direct leverbaarvoor 23:59 uur besteld, dinsdag 5 maart geleverd!

Kleurkeuze

Gekozen: Wit

toon alle 2 kleuren >

  Waarom dit product?

 • Gratis tuitje(s) meegeleverd
 • Overschilderbaar
 • Zeer goed verwerkbaar
 • UV-bestendig

van 7,70 (adviesprijs) voor 7,59 per stuk ( 9,18 incl. BTW ) 1% korting

Volumeprijzen

(geldig bij alle kleurcombinaties)

12 12x stuks 7,30 p/st 5% korting bestel 12x
 • ...
 • Alleen online beschikbaar
 • Voor 23:59 besteld, dinsdag in huis
 • Gratis bezorging vanaf 50,-

  Waarom dit product?

 • Overschilderbaar
 • Zeer goed verwerkbaar
 • UV-bestendig

Sikaflex AT Connection 300ml in Wit

Zoek je kit in een specifieke kleur? Gevonden! Deze gevelkit Sikaflex AT Connection 300ml in de kleur Wit is te gebruiken voor verschillende toepassingen. Een duurzame en veelzijdige kit welke makkelijk te verwerken is. Perfect als je een bijpassende kleur zoekt met gegarandeerd een topresultaat. Bestel de Sikaflex AT Connection 300ml in kleur Wit vandaag nog! Op voorraad en op werkdagen besteld = morgen in huis.

Wil je meer weten over de toepassing en kenmerken van dit product? Lees alles over dit product >


Technische gegevens Sikaflex AT Connection 300ml

Bekijk hier het datablad voor alle info over de Sikaflex AT ConnectionSikaflex AT Connection 300ml in kleur: Wit - Sika shop

Ondergrondvoorbehandeling/ primeren
Sikaflex® AT Connection heeft in het algemeen een goede hechting op de meeste schone, droge en gezonde ondergronden zonder primers/aktivators. Voor optimale aanhechting en kritische veeleisende toepassingen bij bijv. hoogbouw, zwaar belaste voegen, verlijmende voegen, alsmede in het geval van extreme weersinvloeden dienen primers en reinigers gebruikt te worden. Bij twijfel vooraf een proef opzetten.

Niet-poreuze ondergronden
Bijvoorbeeld metalen, aluminium, poedercoatings, enz. moeten worden gereinigd met een fijne schuurpad en Sika® Aktivator-205, gebruikmakend van een schone, niet-pluizende doek of lap. Alvorens te kitten een afluchttijd aanhouden van minimaal 15 minuten tot max. 6 uur. Voor metalen, zoals koper, messing, titaniumzink Sika Primer® -3 N gebruiken als hechtverbeteraar.

Poreuze ondergronden
Bijvoorbeeld beton, gasbeton, cementeus pleisterwerk, mortels, (bak)steen, enz., moeten worden geprimerd met Sika® Primer-3 N met behulp van een kwast. Alvorens te kitten een afluchttijd aanhouden van minimaal 30 minuten tot max. 8 uur. Belangrijke opmerking: Primers zijn uitsluitend hechtingsverbeteraars. Primers zijn geen vervanging voor het deugdelijk schoonmaken van de ondergrond, noch kunnen deze de hechtsterkte van de ondergrond significant verbeteren. Primers verbeteren de lange termijn prestatie en duurzaamheid van een kitvoeg.

Aanbrengen/ gereedschap
Sikaflex® AT Connection wordt kant-en-klaar geleverd. Na een geschikte voorbehandeling, de rugvulling op de vereiste diepte aanbrengen en, indien nodig, de primer aanbrengen. Plaats de patroon of worst in het pistool en spuit krachtig de Sikaflex® AT Connection uit, erop toeziend dat de kit goed met de voegflanken in contact komt. De kit gelijkmatig en zonder luchtinsluiting aanbrengen. Sikaflex® AT Connection moet stevig langs de voegflanken afgewerkt/aangedrukt worden, teneinde een goede aanhechting op de flanken te verkrijgen. Afplaktape moet worden toegepast indien scherpe voeglijnen of bijzonder nauwkeurige kitvoegen zijn vereist. Verwijder het afplaktape terwijl de kit nog zacht is. Glad de kit af nogmaals met Sika® Afgladmiddel N, om een perfect glad en strak oppervlak van de kit te verkrijgen. Gebruik geen oplosmiddelhoudende producten.

Reviews voor: Sikaflex AT Connection 300ml

Er zijn nog geen reviews geschreven voor Sikaflex AT Connection 300ml. Schrijf als eerste een review!