Sikaflex Pro-3 SL 600ml

Kleur: Zwart

Sikaflex Pro-3 SL 600ml

(korte) levertijdverwachte leverdatum dinsdag 2 januari geleverd!

Kleurkeuze

Gekozen: Zwart

toon alle 2 kleuren >

  Waarom dit product?

 • Vloerkit voor voedeselindustrie
 • Afvalwater geschikt
 • Zelf nivellerend

van 16,30 (adviesprijs) voor 16,30 per stuk ( 19,72 incl. BTW ) 0% korting

Volumeprijzen

(geldig bij alle kleurcombinaties)

20 20x stuks 13,80 p/st 15% korting bestel 20x
 • ...
 • Alleen online beschikbaar
 • Voor 23:59 besteld, dinsdag 2 januari in huis
 • Gratis bezorging vanaf 50,-

  Waarom dit product?

 • Vloerkit voor voedeselindustrie
 • Afvalwater geschikt
 • Zelf nivellerend

Sikaflex Pro-3 SL 600ml in Zwart

Zoek je kit in een specifieke kleur? Gevonden! Deze vloerkit Sikaflex Pro-3 SL 600ml in de kleur Zwart is te gebruiken voor verschillende toepassingen. Een duurzame en veelzijdige kit welke makkelijk te verwerken is. Perfect als je een bijpassende kleur zoekt met gegarandeerd een topresultaat. Bestel de Sikaflex Pro-3 SL 600ml in kleur Zwart vandaag nog! Op voorraad en op werkdagen besteld = morgen in huis.

Wil je meer weten over de toepassing en kenmerken van dit product? Lees alles over dit product >


Technische gegevens Sikaflex Pro-3 SL 600ml

bekijk hier het datablad voor alle info over de Sikaflex Pro-3 SLSikaflex Pro-3 SL 600ml in kleur: Zwart - Sika shop

Voorbehandeling ondergrond
De ondergrond moet schoon, droog, gezond en homogeen, vrij zijn van olie, vet, stof en losse of brokkelige delen. Cementhuid dient te worden verwijderd. Sikaflex® PRO-3 SL heeft over het algemeen een goede hechting op de meeste schone, droge en gezonde ondergronden. Echter voor optimale hechting en kritische, hoogwaardige toepassingen, zoals bij voegen met hoge belasting, blootgesteld aan extreme weersomstandigheden, moeten speciale primers en cleaners gebruikt worden. Bij twijfel altijd een test vlak uitvoeren.

Niet poreuze ondergronden
Aluminium, geanodiseerd aluminium, roestvast staal en gegalvaniseerd staal, gepoedercoate metalen of geglazuurde tegels moeten worden gereinigd en voorbehandeld met Sika® Aktivator-205 door middel van een schone doek. Voor afdichting een afluchttijd aanhouden van minimaal 15 min (maximaal 6 uur). Andere metalen zoals koper, brons, titanium-zink etc. moeten gereinigd worden en voorbehandeld met Sika® Activator-205 door middel van een schone doek. Na de noodzakelijke afluchttijd de Sika® Primer-3 N aanbrengen met een kwast en een droogtijd van minimaal 30 minuten (max. 8 uur) aanhouden voorafgaand aan de afdichting. PVC moeten gereinigd worden en voorbehandeld met Sika® Primer-215 toepassen. Een droogtijd van minimaal 30 minuten (max. 8 uur) aanhouden voorafgaand aan de afdichting.

Poreuze ondergronden
Beton, gasbeton, cementgebonden pleisterwerk, mortels en steen moeten worden geprimerd met Sika® Primer-3 N met behulp van een kwast. Een droogtijd van minimaal 30 minuten (max. 8 uur) aanhouden voorafgaand aan de afdichting.

Opmerking
Primers zijn uitsluitend hechtverbeteraars. Primers zijn geen vervanging voor het schoonmaken van de ondergrond en kunnen de sterkte van de ondergrond niet verbeteren.

Verwerkingsgereedschap
Sikaflex® PRO-3 SL is kant en klaar voor gebruik. Na geschikte voeg- en ondergrondvoorbehandeling, de rugvulling op de juiste diepte in de voeg aanbrengen en, indien noodzakelijk, primer toepassen. De worst in het kitpistool plaatsen en de Sikaflex® PRO-3 SL in de voeg aanbrengen zonder luchtinsluiting en zo dat de kit volledig tegen de hechtflanken aan komt.

Reinigen van het gereedschap
Reinig gereedschap en verwerkingsmaterialen onmiddellijk na gebruik met Sika® Remover-208. Uitgeharde kitresten kunnen alleen mechanisch worden verwijderd

Reviews voor: Sikaflex Pro-3 SL 600ml

Er zijn nog geen reviews geschreven voor Sikaflex Pro-3 SL 600ml. Schrijf als eerste een review!