Sika primer 210

Metalen en kunststoffen

Sika primer 210

(korte) levertijdverwachte leverdatum dinsdag 28 mei geleverd!

verpakking

  Waarom dit product?

 • Perfect voor hecthvlakken
 • Snelle droging
 • Verbetert de hechting

van 32,20 (adviesprijs) voor 32,20 per stuk ( 38,96 incl. BTW ) 0% korting

Aantal
 • ...
 • Alleen online beschikbaar
 • Voor 23:59 besteld, dinsdag 28 mei in huis
 • Gratis bezorging vanaf 50,-

  Waarom dit product?

 • Perfect voor hecthvlakken
 • Snelle droging
 • Verbetert de hechting

De Sika® Primer-210 is een kleurloos tot geelachtige primer op basis van oplosmiddel, die reageert met vocht en daardoor een film vormt. Deze film dient als link of verbinding tussen het substraat en de lijm. Sika® Primer-210 is speciaal geformuleerd voor de behandeling van hechtvlakken, voordat Sika's 1 -component polyurethaan lijmen en kitten worden aangebracht.Sika primer 210 - Verwerkingsmaterialen: Primer - Sika shop

Wanneer gebruik je de Sika Primer- 210?
Sika Primer-210 wordt gebruikt voor de verbetering van de hechting bij veel metalen, zoals aluminium, staal en niet ijzerhoudende metalen. De primer kan ook worden gebruikt om de hechting van Sikasil® afdichtmaterialen en lijmen te verbeteren. Vraag de fabrikant om advies en voer testen uit voordat u Sika® Primer-210 gebruikt op materialen die gevoelig zijn voor spanningscorrosie. Dit product is alleen geschikt voor gebruik door ervaren professionals. Voer vooraf altijd testen uit met de gangbare ondergronden en onder de plaatselijke omstandigheden, voor het vaststellen van de hechting en compatibiliteit van de lijm en het materiaal.

Technische gegevens Sika primer 210

Bekijk hier het datablad voor alle info over de Sika primer- 210Sika primer 210 - Verwerkingsmaterialen: Primer - Sika shop

METHODE VAN AANBRENGEN PRIMER
De oppervlakken moeten schoon, droog en vrij van vet, olie, stof andere verontreinigingen zijn. De hechting kan verbeterd worden met een voorbehandeling zoals schuren, reinigen en activeren of combinaties hiervan, voorafgaand aan het primerproces.

Verwerking primer
Breng een dunne maar dekkende coating aan van Sika® Primer-210 met een kwast, vilt, stofvrije doek of schuim applicator. Sika® Primer-210 vertoond een thermo plastisch gedrag tot drie dagen na aanbrengen, waardoor hogere temperaturen of vroege belasting van het hechtvlak dient te worden voorkomen. De ideale aanbreng- en oppervlakte temperatuur ligt tussen 15°C en 25°C. Sika® Primer-210 in één laag aanbrengen. Let erop dat deze laag in één keer dekkend is. Verbruik en verwerkingsmethode is afhankelijk van de aard van de ondergrond en het productieproces. Sluit de verpakking zorgvuldig direct na gebruik.

Reviews voor: Sika primer 210

Er zijn nog geen reviews geschreven voor Sika primer 210. Schrijf als eerste een review!