Sikaflex 11 FC Purform 600ml

Kleur: Betongrijs

Sikaflex 11 FC Purform 600ml

direct leverbaarvoor 23:59 uur besteld, vrijdag 14 juni geleverd!

Kleur: Betongrijs

van 18,00 (adviesprijs) voor 13,60 per stuk ( 16,46 incl. BTW ) 24% korting

Volumeprijzen

20 20x stuks 12,40 p/st 31% korting bestel 20x
100 100x stuks 12,20 p/st 32% korting bestel 100x
200 200x stuks 11,50 p/st 36% korting bestel 200x

  Waarom dit product?

 • Lijm-kit met CE-markering
 • Bewegingsvermogen van 25%
 • Zeer lage uitstoot
 • Nieuwe versie van de 11FC
Aantal
 • ...
 • Alleen online beschikbaar
 • Voor 23:59 besteld, vrijdag in huis
 • Gratis bezorging vanaf 50,-

  Waarom dit product?

 • Lijm-kit met CE-markering
 • Bewegingsvermogen van 25%
 • Zeer lage uitstoot
 • Nieuwe versie van de 11FC

Sikaflex 11 FC Purform 600ml in Betongrijs

Bestel de Sikaflex 11 FC Purform 600ml in Betongrijs vandaag nog! Vandaag besteld = morgen in huis.

Wil je meer weten over de toepassing en kenmerken van dit product? Lees alles over dit product >


Technische gegevens Sikaflex 11 FC Purform 600ml

Bekijk hier het datablad voor alle info over de Sikaflex 11 FC PurformSikaflex 11 FC Purform 600ml in kleur: Betongrijs - Sika shop

VERWERKINGSINSTRUCTIES

Voorbehandeling ondergrond

 • De ondergrond moet stevig, schoon, droog en vrij zijn van alle verontreinigingen zoals vuil, olie, vet, cementsluier, oude kitten en slecht hechtende verflagen die de hechting van de lijm/kit kunnen aantasten. De ondergrond moet sterk genoeg zijn om weerstand te bieden aan de spanningen die de kit tijdens beweging veroorzaakt.
 • Verwijderingstechnieken zoals staalborstelen, slijpen, schuren of andere geschikte mechanische gereedschappen kunnen worden gebruikt.
 • Al het stof, los en brokkelig materiaal moet volledig van alle oppervlakken worden verwijderd voordat activators, primers of lijm/kit worden aangebracht. Sikaflex®-11 FC Purform® hecht zonder primers en/of activators.
 • Voor hechting op vele ondergronden, duurzaamheid van de voegen en kritische, hoogwaardige toepassingen moeten echter de volgende procedures voor grondering en/of voorbehandeling worden gevolgd:

Niet poreuze ondergronden

 • Aluminium, geanodiseerd aluminium, roestvrij staal, PVC, gegalvaniseerd staal, gepoedercoate metalen of geglazuurde tegels, oppervlak licht opruwen met een fijn schuursponsje. Reinig en voorbehandel met Sika® Sika® Activator-205 aangebracht met een schone doek.
 • Voor het verlijmen/afdichten een wachttijd van > 15 minuten (< 6 uur) aanhouden.
 • Andere metalen, zoals koper, messing en titaniumzink, reinigen en voorbehandelen met Sika® Activator-205 aangebracht met een schone doek. Na een wachttijd van > 15 minuten (< 6 uur). Breng Sika® Primer-3 N aan met een kwast.
 • Een wachttijd van > 30 minuten (< 8 uur) aanhouden alvorens te verlijmen / af te dichten,
 • PVC moet worden gereinigd en voorbehandeld met Sika® Primer-215, aangebracht met een borstel. Voor het verlijmen / afdichten een wachttijd van > 15 minuten (< 8 uur) aanhouden.

Poreuze ondergronden

 • Beton, gasbeton en cementgebonden pleisters, mortels en bakstenen, het oppervlak voorbehandelen met Sika® Primer-3 N, aangebracht met een kwast. Voor het verlijmen / afdichten een wachttijd van > 30 minuten (< 8 uur) aanhouden.

Opmerking: Primers en activatoren zijn hechtingsbevorderaars en geen alternatief om een slechte voorbereiding / reiniging van het voegoppervlak te verbeteren. Primers verbeteren ook de langdurige hechting van de afgedichte voeg. Neem contact op met de technische dienst van Sika voor meer informatie.

Verwerking / gereedschappen

Volg strikt de installatieprocedures zoals gedefinieerd in method statements, toepassingshandleidingen en werkinstructies, die altijd moeten worden aangepast aan de werkelijke locatieomstandigheden.

Verlijmingswijze
Applicatie

 1. Na de noodzakelijke voorbereiding van de ondergrond, bereidt u het uiteinde van de patroon/worst voor of na het inbrengen in het kitpistool en monteert u vervolgens de spuitmond.
 2. Aanbrengen in driehoekige rupsen, stroken of dotten met tussenpozen van enkele centimeters. Gebruik alleen handdruk om de te verlijmen componenten op hun plaats te fixeren voordat de lijm loslaat. Verkeerd geplaatste onderdelen kunnen de eerste minuten na het aanbrengen gemakkelijk worden losgemaakt en verplaatst. Gebruik indien nodig tijdelijke plakband, wiggen of steunen om de geassembleerde componenten bij elkaar te houden tijdens de eerste uithardingstijd.
 3. Verse, niet-uitgeharde lijm die op het oppervlak achterblijft, moet onmiddellijk worden verwijderd. De uiteindelijke sterkte wordt bereikt na volledige uitharding van Sikaflex®-11 FC Purform®, d.w.z. na 24 tot 48 uur bij +23 °C, afhankelijk van de omgevingsomstandigheden en de dikte van de lijmlaag.

Afdichtingswijze
Afplakken

Het wordt aanbevolen om maskeertape te gebruiken waar nette of exacte voeglijnen vereist zijn. Verwijder de tape binnen de huidvormingstijd na afwerking.

Rugvulling
Na de vereiste ondergrondvoorbereiding een geschikte steunstaaf inbrengen tot de gewenste diepte.

Primer
Primer de voegoppervlakken zoals aanbevolen bij de voorbereiding van de ondergrond. Vermijd overmatig aanbrengen van primer om plasvorming aan de basis van de voeg te voorkomen.

Applicatie
Bereid het uiteinde van de patroon / folieverpakking voor of na het inbrengen in het kitpistool en monteer vervolgens de spuitmond. Druk Sikaflex®-11 FC Purform® in de verbinding en zorg ervoor dat deze volledig in contact komt met de zijkanten van de verbinding en vermijd luchtinsluiting.

Afwerking
Zo snel mogelijk na het aanbrengen moet de kit stevig tegen de voegzijden worden aangebracht om een goede hechting en een gladde afwerking te garanderen. Gebruik een compatibel gereedschapsmiddel om het voegoppervlak glad te maken. Gebruik geen gereedschapsproducten die oplosmiddelen bevatten.

Reinigen van gereedschap
Niet-uitgeharde kitresten kunnen onmiddelijk na gebruik worden verwijderd met Sika® Remover-208. Uitgeharde kitresten kunnen alleen mechanisch worden verwijderd.

Reviews voor: Sikaflex 11 FC Purform 600ml

Er zijn nog geen reviews geschreven voor Sikaflex 11 FC Purform 600ml. Schrijf als eerste een review!