Sikaflex 290 DC pro 300ml

Kleur: Zwart

direct leverbaarvoor 23:59 uur besteld, vrijdag 14 juni geleverd!

Kleur: Zwart

van 18,50 (adviesprijs) voor 16,20 per stuk ( 19,60 incl. BTW ) 12% korting

Volumeprijzen

12 12x stuks 14,80 p/st 20% korting bestel 12x
48 48x stuks 14,20 p/st 23% korting bestel 48x

  Waarom dit product?

 • Met 5 sterren beoordeeld
 • Gratis tuitje(s) meegeleverd
 • Schuurbaar
 • Bestand tegen UV-licht en weersinvloeden
 • Bestand tegen zeewater en zoet water
 • ...
 • Alleen online beschikbaar
 • Voor 23:59 besteld, vrijdag in huis
 • Gratis bezorging vanaf 50,-

  Waarom dit product?

 • Met 5 sterren beoordeeld
 • Schuurbaar
 • Bestand tegen UV-licht en weersinvloeden
 • Bestand tegen zeewater en zoet water

Sikaflex 290 DC pro 300ml in Zwart

Zoek je kit in een specifieke kleur? Gevonden! Deze marine producten Sikaflex 290 DC pro 300ml in de kleur Zwart is te gebruiken voor verschillende toepassingen. Een duurzame en veelzijdige kit welke makkelijk te verwerken is. Perfect als je een bijpassende kleur zoekt met gegarandeerd een topresultaat. Bestel de Sikaflex 290 DC pro 300ml in kleur Zwart vandaag nog! Op voorraad en op werkdagen besteld = morgen in huis.

Wil je meer weten over de toepassing en kenmerken van dit product? Lees alles over dit product >


Tips & tricks voor Sikaflex 290 DC pro 300ml

In de volgende blogs wordt dit product gebruikt:

Technische gegevens Sikaflex 290 DC pro 300ml

Bekijk hier het datablad voor alle info over de Sikaflex 290 Dc ProSikaflex 290 DC pro 300ml in kleur: Zwart - Sika shop

Chemische bestendigheid
Sikaflex® -290 DC PRO biedt een effectieve langdurige bestendigheid tegen zoet water, zeewater en milde reinigingsmiddelen op waterbasis. Het is niet bestand tegen oplosmiddelen, zuren, logen en chloorbevattende reinigingsmiddelen. Een kortstondig contact met brandstoffen of smeermiddelen heeft geen significant effect op de duurzaamheid van de afdichtkit. De bovenstaande informatie is alleen bedoeld als algemene richtlijn. Op verzoek wordt advies over specifieke toepassingen verstrekt.

Primertabel Sikaflex 290 DC

Je kan de ondergrond ruwen met 3M Scotch Brite fijn. Een primer/cleaner is niet altijd noodzakelijk, maar verbeterd de hechting vrijwel altijd. Controleer in dit geval of de primer/cleaner geschikt is voor je ondergrond. Dit staat in het productblad van de primer. Deze primertabel is ter indicatie. Het wordt altijd aangeraden om een hechtproef te doen. 

Aanbrengmethode
Oppervlakte voorbehandeling
Oppervlakken moeten schoon , droog en vrij zijn van vetten, olie en stof. Bij hout is het gebruik van SikaPrimer-290 DC verplicht. Extra oppervlak voorbehandeling, bijvoorbeeld voor het afsealen van de omtrek bij de opbouw, is afhankelijk van de aard van de ondergrond. Hiervoor dienen alle voorstellen bepaald te worden door testen vooraf. Advies over specifieke toepassingen kan worden verkregen bij Technical Service van Sika Nederland B.V.

Toepassing 
Voor bevredigende resultaten dient Sikaflex® -290 DC PRO aangebracht te worden met geschikte apparatuur, zoals een pomp, doseerunits of een lijmpistool met zuigerbediening. Sikaflex® -290 DC PRO kan verwerkt worden tussen 5°C en 35° C. Ideaal is tussen 15°C en 25° C. Advies over specifieke toepassingen kan worden verkregen bij Technical Service van Sika Nederland B.V.

Verwijderen
Niet-uitgeharde Sikaflex® -290 DC PRO kan van gereedschappen en apparatuur worden verwijderd met Sika® Remover-208 of een ander geschikt oplosmiddel. Eenmaal uitgehard, kan het uitsluitend nog mechanisch worden verwijderd. Handen en onbedekte huid onmiddellijk schoonmaken met Sika® Handclean Tissues of een geschikte industriële handreiniger en water. Gebruik geen oplosmiddelen!

Reviews voor: Sikaflex 290 DC pro 300ml

Dit product wordt beoordeeld met 5 sterren, gebaseerd op 2 reviews


 • Makkelijk te verwerken
  Geschreven door JB op 11 februari 2024

 • Bij eerder gebruik,zeer te vreden.
  Geschreven door Jan Baars op 10 augustus 2023

Ook een review schrijven?

Schrijf hier je review over Sikaflex 290 DC pro 300ml >