Sikaflex 252 300ml

Kleur: Zwart

Sikaflex 252 300ml

op voorraad voor 23:59 uur besteld, dinsdag 5 juli geleverd!

Kleurkeuze

Gekozen: Zwart

toon alle 2 kleuren >

  Waarom dit product?

 • Structureel verlijmen
 • Speciaal voor voertuig assemblage
 • Trillingsdempend
 • Niet elektrisch geleidend

van 13,60 voor 13,60 per stuk ( 16,46 incl. BTW ) 0% korting

Volumeprijzen

(geldig bij alle kleurcombinaties)

12 12x stuks 12,60 p/st 7% korting bestel 12x
 • Voor 23:59 besteld, dinsdag in huis
 • Gratis bezorging vanaf 35,-

  Waarom dit product?

 • Structureel verlijmen
 • Speciaal voor voertuig assemblage
 • Trillingsdempend
 • Niet elektrisch geleidend

Sikaflex 252 300ml in Zwart

Zoek je kit in een specifieke kleur? Gevonden! Deze elastisch lijmen Sikaflex 252 300ml in de kleur Zwart is te gebruiken voor verschillende toepassingen. Een duurzame en veelzijdige kit welke makkelijk te verwerken is. Perfect als je een bijpassende kleur zoekt met gegarandeerd een topresultaat. Bestel de Sikaflex 252 300ml in kleur Zwart vandaag nog! Vandaag besteld = morgen in huis.

Wil je meer weten over de toepassing en kenmerken van dit product? Lees alles over dit product >


Technische gegevens Sikaflex 252 300ml

Bekijk hier het datablad voor alle info over de Sikaflex 252Sikaflex 252 300ml in kleur: Zwart - Sika shop

Chemische bestendigheid
Sikaflex® -252 is bestand tegen zoet water, zeewater, kalkhoudend water, rioolwater, verdunde zuren en logen; tijdelijk bestand tegen brandstoffen, minerale oliën, plantaardige en dierlijke vetten en oliën; niet bestand tegen organische zuren, alcohol, geconcentreerde anorganische zuren, logen en oplosmiddelen. De bovenstaande informatie is alleen bedoeld als algemene richtlijn. Op verzoek wordt advies over specifieke toepassingen verstrekt.

Aanbrengmethode
Voorbereiding van het oppervlak
Oppervlakken moeten schoon, droog en vrij van alle sporen van vet, olie en stof zijn. De ondergrond dient te worden voorbrhandeld volgens de instructies uit de geldende Sika voorbehandelingstabel. Advies over specifieke toepassingen kan worden verkregen bij Technical Service van Sika Industrie.

Toepassing
Breng geen lijm aan bij temperaturen onder 10°C of boven 35°C. De optimale temperatuur voor ondergrond en lijm ligt tussen 15°C en 25°C Voor een gelijkmatige lijmlaag- dikte na samenpersen, adviseren wij de lijm in de vorm van een driehoeksrups aan te brengen (zie illustratie). Indien gewerkt wordt met patronen, adviseren wij het gebruik van een pistool met luchtdrukbediende zuiger/plunjer. Voor advies over het selecteren en instellen van een geschikt pompsysteem, alsmede de applicatietechniek met behulp van een pompsysteem kunt u contact opnemen met Technical Service van Sika Industrie.

Bewerking en afgladden
Bewerking en afgladden uitvoeren binnen de huidvormingstijd van de lijm. Sika beveelt het gebruik van Sika® Afgladmiddel N aan. Andere afgladmiddelen of smeermiddelen moeten op hun geschiktheid/verdraagzaamheid worden getest.

Verwijderen
Niet-uitgeharde Sikaflex® -252 kan van gereedschappen en apparatuur worden verwijderd met Sika® Remover-208 of een ander geschikt oplosmiddel. Uitgehard materiaal kan uitsluitend mechanisch worden verwijderd. Handen en onbedekte huid moeten onmiddellijk worden gereinigd met Sika® Handclean Tissues of een geschikte industriële handreiniger en water. Gebruik geen oplosmiddelen!

Overschilderen
Sikaflex® -252 kan worden overgeschilderd na huidvorming. Om de verdraagzaamheid van lak vast te stellen, moeten vooraf testen worden uitgevoerd onder gebruiksomstandigheden. Moffellakken dienen pas te worden aangebracht op Sikaflex® -252 nadat de lijm volledig is uitgehard. Verven op basis van 1 component PUR en 2C acrylaat zijn over het algemeen geschikt. Verven op oliebasis zijn niet geschikt. De elasticiteit van de laklaag is lager dan de PU lijm. Dit kan tot het scheuren van de laklaag leiden bij de voeg.

Reviews voor: Sikaflex 252 300ml

Er zijn nog geen reviews geschreven voor Sikaflex 252 300ml. Schrijf als eerste een review!