Sikaflex 291i - tube 70ml

Kleur: Zwart

Sikaflex 291i - tube 70ml

direct leverbaarvoor 23:59 uur besteld, woensdag 19 juni geleverd!

Kleurkeuze

Gekozen: Zwart

toon alle 2 kleuren >

  Waarom dit product?

 • Gratis tuitje(s) meegeleverd
 • Schuurbaar
 • Overschilderbaar met 2c verf
 • Niet corrosief
 • Geschikt voor binnen toepassingen
 • Geen kitspuit nodig

van 10,30 (adviesprijs) voor 7,99 per stuk ( 9,67 incl. BTW ) 22% korting

Volumeprijzen

(geldig bij alle kleurcombinaties)

24 24x stuks 6,45 p/st 37% korting bestel 24x
 • ...
 • Alleen online beschikbaar
 • Voor 23:59 besteld, woensdag in huis
 • Gratis bezorging vanaf 50,-

  Waarom dit product?

 • Schuurbaar
 • Overschilderbaar met 2c verf
 • Niet corrosief
 • Geschikt voor binnen toepassingen
 • Geen kitspuit nodig

Sikaflex 291i - tube 70ml in Zwart

Zoek je Sikaflex 291i - tube 70ml in een specifieke kleur? Gevonden! Deze Sikaflex 291i - tube 70ml in de kleur Zwart is te gebruiken voor verschillende toepassingen. Een professioneel en hoogwaardig product welke makkelijk te gebruiken is. Bestel de Sikaflex 291i - tube 70ml in de kleur Zwart vandaag nog! Op voorraad en op werkdagen besteld = morgen in huis.

Wil je meer weten over de toepassing en kenmerken van dit product? Lees alles over dit product >


Tips & tricks voor Sikaflex 291i - tube 70ml

In de volgende blogs wordt dit product gebruikt:

Technische gegevens Sikaflex 291i - tube 70ml

Bekijk hier het datablad voor alle info over de Sikaflex 291iSikaflex 291i - tube 70ml in kleur: Zwart - Sika shop

Chemische bestendigheid
Sikaflex® -291i is bestand tegen zoet water, zeewater, reinigingsmiddelen op waterbasis; tijdelijk bestand tegen brandstoffen, minerale oliën, plantaardige en dierlijke vetten en oliën; niet bestand tegen organische zuren, alcohol, geconcentreerde anorganische zuren en logen en oplosmiddelen. De bovenstaande informatie is alleen bedoeld als algemene richtlijn. Op verzoek wordt advies over specifieke toepassingen verstrekt.

Aanbrengmethode
Voorbereiding van het oppervlak
Oppervlakken moeten schoon, droog en vrij van vet, olie en stof zijn. De hechting van de afdichtkit kan worden verbeterd door het lijmvlak te behandelen met een geschikte Sika® hechtverbeteraar en Sika® Primer indien nodig. Advies over specifieke toepassingen kan worden verkregen bij Technical Service van Sika Industrie.

Primertabel Sikaflex 291i

Je kan de ondergrond ruwen met 3M Scotch Brite fijn. Hoewel een primer/cleaner niet noodzakelijk is, kan het altijd gebruikt worden ter verbetering van de hechting. Controleer in dit geval of de primer/cleaner geschikt is voor je ondergrond. Dit staat in het productblad van de primer. Deze primertabel is ter indicatie. We raden altijd aan een hechtproef te doen om zeker te zijn van een goede hechting. 

Toepassing
Snijd het puntje van de spuitmond af op voegbreedte en breng de afdichtkit aan in de voeg met een geschikt handbediend of persluchtbediend lijmpistool, waarbij u ervoor zorgt dat er geen luchtinsluitingen ontstaan . Breng geen afdichtkit aan bij temperaturen onder 10°C of boven 40°C. De optimale temperatuur voor ondergrond en Sikaflex® -291i ligt tussen 15°C en 25°C.

Bewerking en afgladden
Bewerking en afgladden moeten worden uitgevoerd binnen de huidvormingstijd van de afdichtkit. Wij bevelen het gebruik van Sika ® Afgladmiddel N aan. Andere afwerkmiddelen of smeermiddelen moeten op hun geschiktheid/verdraagzaamheid worden getest.

Verwijderen
Niet-uitgeharde Sikaflex® -291i kan van gereedschappen en apparatuur worden verwijderd met Sika® Remover-208 of een ander geschikt oplosmiddel. Zodra het materiaal is uitgehard, kan het uitsluitend nog mechanisch worden verwijderd. Handen en onbedekte huid moeten onmiddellijk worden afgewassen met Sika® Handclean Tissues of een geschikte industriële handreiniger en water. Gebruik geen oplosmiddelen!

Overschilderen
Sikaflex® -291i kan worden overgeschilderd met de meeste gebruikelijke laksystemen. Om de verdraagzaamheid van lak vast te stellen, moeten vooraf tests worden uitgevoerd; de beste testresulaten worden verkregen als afdichtkit eerst volledig heeft kunnen uitharden. Dit geldt met name in het geval van moffellakken. Er dient rekening te worden gehouden met het feit dat niet flexibele laksystemen een negatieve invloed kunnen hebben op de elasticiteit van de lijm en de voegbeweging en kunnen leiden tot het scheuren van de laklaag. Lakken op basis van PVC en lakken die drogen door oxidatie (op basis van olie of alkydhars) zijn in de regel niet geschikt om over Sikaflex® -291i heen te schilderen.

Reviews voor: Sikaflex 291i - tube 70ml

Er zijn nog geen reviews geschreven voor Sikaflex 291i - tube 70ml. Schrijf als eerste een review!