Sikaflex 295 UV 300ml

Kleur: Wit

(korte) levertijdverwachte leverdatum vrijdag 26 juli geleverd!

Kleurkeuze

Gekozen: Wit

toon alle 2 kleuren >

  Waarom dit product?

 • Gratis tuitje(s) meegeleverd
 • Geschikt voor o.a. kunststof ruiten
 • OEM goedgekeurd
 • Bestand tegen veroudering en weersinvloeden

van 18,45 (adviesprijs) voor 18,45 per stuk ( 22,32 incl. BTW ) 0% korting

Volumeprijzen

(geldig bij alle kleurcombinaties)

12 12x stuks 17,45 p/st 5% korting bestel 12x
72 72x stuks 16,25 p/st 12% korting bestel 72x
 • ...
 • Alleen online beschikbaar
 • Voor 23:59 besteld, vrijdag 26 juli in huis
 • Gratis bezorging vanaf 50,-

  Waarom dit product?

 • Geschikt voor o.a. kunststof ruiten
 • OEM goedgekeurd
 • Bestand tegen veroudering en weersinvloeden

Sikaflex 295 UV 300ml in Wit

Zoek je kit in een specifieke kleur? Gevonden! Deze marine producten Sikaflex 295 UV 300ml in de kleur Wit is te gebruiken voor verschillende toepassingen. Een duurzame en veelzijdige kit welke makkelijk te verwerken is. Perfect als je een bijpassende kleur zoekt met gegarandeerd een topresultaat. Bestel de Sikaflex 295 UV 300ml in kleur Wit vandaag nog! Op voorraad en op werkdagen besteld = morgen in huis.

Wil je meer weten over de toepassing en kenmerken van dit product? Lees alles over dit product >


Tips & tricks voor Sikaflex 295 UV 300ml

In de volgende blogs wordt dit product gebruikt:

Technische gegevens Sikaflex 295 UV 300ml

Bekijk hier het datablad voor alle informatie over de Sikaflex 295 UVSikaflex 295 UV 300ml in kleur: Wit - Sika shop

Chemische bestendigheid
Sikaflex® -295 UV is bestand tegen zoet water, zeewater, chloorvrije reinigingsmiddelen op waterbasis, rioolwater, verdunde zuren en logen; tijdelijk bestand tegen brandstoffen, minerale oliën, plantaardige en dierlijke vetten en oliën; niet bestand tegen organische zuren, alcohol, geconcentreerde anorganische zuren, logen en verfverdunners. De bovenstaande informatie is alleen bedoeld als algemene richtlijn. Op verzoek wordt advies over specifieke toepassingen verstrekt.

Aanbrengmethode
Voorbereiding van het oppervlak
Oppervlakken moeten schoon, droog en vrij van vet, olie en stof zijn. In het algemeen dient de ondergrond te worden voorbereid volgens de momenteel geldende Sika® voorbehandelingstabel voor Marine toepassingen. Advies over specifieke toepassin-gen kan worden verkregen bij Technical Service van Sika Industrie.

Primertabel 295 UV

1) Een shopprimer die in slechte staat is moet geschuurd worden en niet opgeruwd. 

Je kan de ondergrond opruwen met 3M Scotch Brite fijn. Hoewel een primer/cleaner niet noodzakelijk is, kan het altijd gebruikt worden ter verbetering van de hechting. Controleer in dit geval of de primer/cleaner geschikt is voor je ondergrond. Dit staat in het productblad van de primer. Deze primertabel is ter indicatie. We raden altijd aan een hechtproef te doen om zeker te zijn van een goede hechting. 

Toepassing
Snij het puntje van de spuitmond af op voegbreedte en breng de lijm aan met een geschikt handbediend of persluchtpistool. Wanneer een verpakking eenmaal is geopend moet het product relatief snel worden verbruikt. Voor een gelijkmatige lijmlaag dikte na samenpersen, adviseren wij de lijm in de vorm van een driehoeksrups aan te brengen (zie afbeelding). Bij het lijmen van kunststofruiten is een correcte voegdimensies essentieel en moet rekening worden gehouden met de speciale eigenschappen van deze ondergronden. Breng geen lijm aan bij temperaturen onder 10°C of boven 35°C. Optimaal voor ondergrond en lijm is tussen 15°C en 25°C.

Bewerking en afgladden
Bewerking en afgladden moeten worden uitgevoerd binnen de huidvormingstijd van de lijm. Wij bevelen het gebruik van Sika® Afgladmiddel N aan. Andere afwerkmiddelen of smeermiddelen moeten op hun geschiktheid/verdraagzaamheid worden getest.

Verwijderen
Niet-uitgeharde Sikaflex® -295 UV kan van gereedschappen en apparatuur worden verwijderd met Sika® Remover-208 of een ander geschikt oplosmiddel. Eenmaal uitgehard, kan het uitsluitend nog mechanisch worden verwijderd. Handen en onbedekte huid onmiddellijk schoonmaken met Sika® Handclean Tissues of een geschikte industriële handreiniger en water. Gebruik geen oplosmiddelen!

Overschilderen
Sikaflex® -295 UV kan worden overgeschilderd na huidvorming. 1 C-PUR en 2C acryl gebaseerde lakken zijn veelal geschikt. NIET geschikt is op olie gebaseerde lak. Alle lakken dienen vooraf getests te worden onder productie-omstandigheden. De elasticiteit van de laklaag is lager dan dat van polyurethanen. Dit kan leiden leiden tot scheuren van de laklaag bij de voeg.

Reviews voor: Sikaflex 295 UV 300ml

Er zijn nog geen reviews geschreven voor Sikaflex 295 UV 300ml. Schrijf als eerste een review!