Sika Primer 209 N

Voor kunststoffen en gecoate oppervlakken

direct leverbaarvoor 23:59 uur besteld, vrijdag 29 september geleverd!

Inhoud

van 14,00 (adviesprijs) voor 14,00 per stuk ( 16,94 incl. BTW ) 0% korting

Aantal
  • ...
  • Alleen online beschikbaar
  • Voor 23:59 besteld, vrijdag in huis
  • Gratis bezorging vanaf 50,-

Sika Primer 209N

Deze Sika Primer 209 N is een universele, zwarte primer voor de voorbehandeling van hechtvlakken. Deze Sikaflex primer verbetert de hechting van Sikaflex lijmen. Zo bent u verzekerd van een stevig eindresultaat. Gebruik de Sika Primer 209 N voor toepassing op onder andere Acryl, Polycarbonaat ABS en Alkyde/melamine. Test de primer altijd op de gewenste ondergrond alvorens deze toe te passen om zeker te zijn van de compatibiliteit tussen de primer en het materiaal.Sika Primer 209 N - Verwerkingsmaterialen: Primer - Sika shop

Voor de optimale hechting van Sikaflex lijmen is het van belang dat het oppervlak vet- en stofvrij is. Behandel het oppervlak daarom allereerst met een Sika Aktivator. Vervolgens brengt u de Sika Primer 209 N aan. Schudt het blik Sykaflex primer tot u het mengballetje los in het blik hoort ratelen. Schudt hierna nog 1 minuut. Breng de primer in een enkele dunne laag gelijkmatig aan. Gebruik voor de toepassing van de Sika Primer 209 N een kwast of viltkussentje. De ideale verwerkingstemperatuur ligt tussen de 15°C en 25°C. Sika primer 209 N is een vochtuithardende primer, sluit de verpakking zorgvuldig direct na gebruik.

Wanneer gebruik je de Sika Primer 209N?
Sika® Primer-209 N is geschikt voor de volgende ondergronden:
- Kunststoffen Acryl (PMMA) Polycarbonaat ABS, enz.
- Lakken Acryl Alkyde/melamine

Vanwege de diversiteit in chemische samenstellingen bij lakken en kunststoffen moeten altijd vooraf tests worden uitgevoerd. Vraag de fabrikant om advies voordat u de primer gebruikt op kunststoffen die gevoelig zijn voor spanningscorrosie, zoals acryl, polycarbonaten of ABS. Dit product is alleen geschikt voor gebruik door ervaren professionals. Voer vooraf altijd tests uit met de gangbare ondergronden en onder de plaatselijke omstandigheden voor het vaststellen van de compatibiliteit van de lijm en het materiaal.

Kenmerken

  • Sika Primer 209 N verbetert de hechting / hechtverbeteraar voor kunststofglas.
  • Geschikt voor toepassing op kunstof en lak
  • Vochtuithardende, laagviskeuze primer
  • Eenvoudig aan te brengen
  • Gebruik in combinatie met Sikaflex Akitvator 205

Eigenschappen Sika Primer 209 N

Toepassing Marine

Technische gegevens Sika Primer 209 N

Bekijk hier het datablad voor alle info over de Sika Primer 209 NSika Primer 209 N - Verwerkingsmaterialen: Primer - Sika shop

Safety Data Sheet van de Sika Primer 209 N

Aanbrengmethode
Oppervlakken moeten schoon, droog en vrij zijn van verontreinigingen als vet, olie en stof. De hechting kan verbeteren door een voorbehandeling als opruwen, reinigen en aktiveren Het blik met Sika® Primer-209 N net zolang grondig schudden totdat het mengballetje hoorbaar vrij door het blik ratelt. Daarna nog een minuut blijven schudden. De primer mag worden aangebracht met een kwast of een viltkussentje. Breng Sika® Primer-209 N gelijkmatig aan in een enkele dunne laag. De ideale temperatuur voor aanbrengen en ondergrond ligt tussen 15°C en 25°C. Verbruik en aanbrengmethode zijn afhankelijk van de specifieke kenmerken van de ondergrond en het productieproces. Sluit de verpakking zorgvuldig direct na elk gebruik.

Belangrijke opmerking
Sika® Primer-209 N is een door vocht reactief systeem. Om product kwaliteit te garanderen is het van belang om de fles met het kunststof binnendopje telkens te sluiten en na dat het oppervlak compleet geprimed is, ook de kunststof buitendop op de fles te schroeven. Product na 1 maanden afvoeren indien geopend en regelmatig gebruikt of na 2 maanden bij incidenteel gebruik. Geleiachtige of niet homogene primer niet meer gebruiken. Meng Sika® Primer-209 N nooit met andere producten.

Reviews voor: Sika Primer 209 N

Er zijn nog geen reviews geschreven voor Sika Primer 209 N. Schrijf als eerste een review!