Sikaflex Pro-3 Purform 600ml

Kleur: Wit

direct leverbaarvoor 23:59 uur besteld, vrijdag 14 juni geleverd!

  Waarom dit product?

 • Met 5 sterren beoordeeld
 • Vloerkit voor voedselindustrie
 • Afvalwater geschikt
 • Beloopbaar
 • Verbeterde versie van de Sikaflex Pro-3

van 9,99 (adviesprijs) voor 9,99 per stuk ( 12,09 incl. BTW ) 0% korting

Volumeprijzen

(geldig bij alle kleurcombinaties)

20 20x stuks 9,45 p/st 5% korting bestel 20x
100 100x stuks 8,95 p/st 10% korting bestel 100x
 • ...
 • Alleen online beschikbaar
 • Voor 23:59 besteld, vrijdag in huis
 • Gratis bezorging vanaf 50,-

  Waarom dit product?

 • Met 5 sterren beoordeeld
 • Vloerkit voor voedselindustrie
 • Afvalwater geschikt
 • Beloopbaar
 • Verbeterde versie van de Sikaflex Pro-3

Sikaflex Pro-3 Purform 600ml in Wit

Zoek je kit in een specifieke kleur? Gevonden! Deze vloerkit Sikaflex Pro-3 Purform 600ml in de kleur Wit is te gebruiken voor verschillende toepassingen. Een duurzame en veelzijdige kit welke makkelijk te verwerken is. Perfect als je een bijpassende kleur zoekt met gegarandeerd een topresultaat. Bestel de Sikaflex Pro-3 Purform 600ml in kleur Wit vandaag nog! Op voorraad en op werkdagen besteld = morgen in huis.

Wil je meer weten over de toepassing en kenmerken van dit product? Lees alles over dit product >


Instructievideo Sikaflex Pro-3 Purform 600ml

productvideo Sikaflex Pro-3 Purform 600ml

Technische gegevens Sikaflex Pro-3 Purform 600ml

Bekijk hier het datablad voor alle info over de Sikaflex Pro-3 PurformSikaflex Pro-3 Purform 600ml in kleur: Wit - Sika shop

Verwerkingsinstructies

Voorbehandeling ondergrond

Opmerking:
Hechtingstests op projectspecifieke ondergronden moeten worden uitgevoerd en procedures moeten met alle partijen worden overeengekomen voordat het volledige project wordt toegepast. De ondergrond moet gezond, schoon, droog en vrij zijn van alle verontreinigingen zoals vuil, olie, vet, cementhuid, oude kitten, slecht hechtende verflagen of brokkelige deeltjes die de hechting van de kit kunnen beïnvloeden.

 • De ondergrond moet sterk genoeg zijn om weerstand te bieden aan de spanningen die de kit tijdens beweging veroorzaakt.
 • Gebruik verwijderingstechnieken zoals staalborstelen, slijpen, gritstralen of ander geschikt mechanisch gereedschap.
 • Herstel alle beschadigde voegranden met geschikte Sika reparatieproducten
 • Waar voegen in de ondergrond worden gezaagd. Na het zagen moet alle slurry worden weggespoeld en moeten de voegvlakken drogen.
 • Alle stof, losse en brokkelige materialen moeten volledig van alle oppervlakken worden verwijderd voordat activatoren, primers of kit worden aangebracht.

Ondergrond voorbehandeling/primeren 

Opmerking: Voor meer informatie over de primer of voorbehandelingsproducten zoals applicatie, uitdampen en wachttijden, zie het individuele productinformatieblad. Neem contact op met de technische dienst van Sika voor meer informatie. Primers en activatoren zijn hechtingsbevorderaars en geen alternatief om een slechte voorbereiding / reiniging van het voegoppervlak
te verbeteren. Primers verbeteren ook de hechting op lange termijn van de afgedichte voeg. Voor meer details over de voorbehandelingsproducten, zoals applicatie en uitdamptijden, zie het individuele productinformatieblad.

Voor optimale hechting, duurzaamheid van voegen en kritische, hoogwaardige toepassingen zoals voegen in gebouwen met meerdere verdiepingen, zwaar belaste voegen, extreme weersinvloeden of onderdompeling / blootstelling in water. De volgende voorbehandelingsen / of voorbehandelingsprocedures moeten worden uitgevoerd:

Niet poreuze ondergronden

 • Aluminium, geanodiseerd aluminium, roestvrij staal, PVC, gegalvaniseerd staal, gepoedercoate metalen of geglazuurde tegels: Oppervlak licht opruwen met een fijn schuursponsje. Reinig en voorbehandel met Sika® Aktivator-205 aangebracht met een schone doek.
 • Metalen, zoals koper, messing en titanium-zink, moeten worden gereinigd en voorbehandeld met Sika ® Aktivator-205 aangebracht met een schone doek. Laat de voorbehandeling de vereiste wachttijd bereiken alvorens Sika® Primer-3 N met de kwast aan te brengen.
 • PVC moet worden gereinigd en voorbehandeld met Sika® Primer-215 aangebracht met een kwast.

Poreuze ondergronden

 • Beton, gasbeton en cementgebaseerde pleisters, mortels en bakstenen oppervlakken moeten worden geprimerd met Sika® Primer-3 N of Sika® Primer-210 aangebracht met een kwast.
 • Asfalt (volgens EN 13108-1 en EN 13108-6) Vers gesneden of bestaand asfalt moet een hechtoppervlak hebben met minimaal 50% blootgesteld toeslagmateriaal en moet worden geprimerd met  Sika® Primer-3 N aangebracht met een kwast.

Verwerken

Volg strikt de installatieprocedures zoals gedefinieerd in de methodeverklaringen, applicatiehandleidingen en werkinstructies die altijd moeten worden aangepast aan de werkelijke omstandigheden ter plaatsen.

Afplakken
Het wordt aanbevolen om afplaktape te gebruiken waar nette of exacte voeglijnen vereist zijn. Verwijder de tape binnen de viltijd na afwerking.

Rugvulling
Na de vereiste ondergrondvoorbereiding een geschikte steunstaaf op de gewenste diepte plaatsen.

Aanbrengen/gereedschap
Sikaflex® PRO-3 is kant en klaar voor gebruik. Na geschikte voeg- en ondergrondvoorbehandeling, de rugvulling goed op de juiste diepte in de voeg aanbrengen en, indien noodzakelijk, primer toepassen. Kitkoker of worst in het pistool plaatsen en de Sikaflex® PRO-3 gelijkmatig en zonder luchtinsluiting vol in de voeg aanbrengen. Sikaflex® PRO-3 moet krachtig tegen de voegflanken aan afgewerkt worden om een goede hechting te verzekeren. Afplaktape moet worden toegepast indien strakke voeglijnen of bijzonder nauwkeurige lijnen zijn vereist. Verwijder de tape terwijl de kit nog zacht is en werk de kit af. Strijk de kit af met Sika® Afgladmiddel N voor een perfecte kitafwerking.

Primerlaag
Primer de voegoppervlakken zoals aanbevolen bij d voorbereiding van de ondergrond. Vermijd overmatig aanbrengen van primer om plassen aan de basis van de voeg te voorkomen.

Toepassing
Sikaflex® PRO-3 Purform wordt gebruiksklaar geleverd. Opmerking: Laat de primer of het voorbehandelingsproduct, indien aangebracht, de vereiste wachttijd bereiken alvorens de voeg af te dichten. Snijd de bovenkant van het foliepatroon of de patroon
af voor of na het plaatsen in het kitpistool. Monteer de spuitmond op de patroon of het pistoolhuis voor afdichtingsmiddelen. Snijd het mondstuk op de gewenste rupsgrootte. Spuit het product in de voeg en zorg ervoor dat het volledig in contact komt met de
zijkanten van de voeg en voorkom dat er lucht wordt ingesloten.

Afwerking
De kit moet zo snel mogelijk na het aanbrengen stevig tegen de voegzijden worden aangebracht om een goede
hechting en een gladde afwerking te garanderen. Gebruik een compatibel gereedschapsmiddel om het voegoppervlak glad te maken. Water kan worden gebruikt. Gebruik geen gereedschapsproducten die oplosmiddelen bevatten.

Reinigen van gereedschap
Reinig alle gereedschappen en applicatieapparatuur onmiddellijk na gebruik met Sika® Remover-208. Uitgehard
materiaal is alleen mechanisch te verwijderen.

voegkitten worden blootgesteld aan chemicaliën. Bijvoorbeeld:

 • Morsen van voertuigen zoals brandstoffen en oliën
 • Reinigings- en desinfectieproducten die zeepachtig zijn, of sterk zure of alkalische vloeistoffen, of zelfs oplosmiddelen.
 • Organische zuren na vele onbekende chemische combinaties in rioolwaterzuiveringsinstallaties

Sikaflex® PRO-3 Purform® kan dit allemaal aan!

Er zijn verschillende methoden gedefinieerd om de impact van chemicaliën op voegkitten te bepalen, en de testmethode beschreven in EN 14187-6 wordt geacht volledige en realistische resultaten te geven om dit te meten. Bij het testen worden H-monstermonsters (substraat-sealant-substraat) gedurende een gedefinieerde tijd ondergedompeld in de gedefinieerde testvloeistoffen en vervolgens verlengd tot 100%.

De monsters moeten hun functie behouden, elastisch blijven en niet klevend of samenhangend bezwijken. De voegen zijn een systeem van ondergrond en kit en daarom moet dit systeem als één geheel worden beoordeeld. Het volledige beeld van EN 14187-6 testresultaten laat zien dat Sikaflex® PRO-3 Purform® een uitstekende chemische bestendigheid heeft voor vele toepassingen en toepassingsgebieden.

Reviews voor: Sikaflex Pro-3 Purform 600ml

Dit product wordt beoordeeld met 5 sterren, gebaseerd op 1 review


 • Prima en hel goed
  Geschreven door Pro-gevelreiniging op 30 maart 2024

Ook een review schrijven?

Schrijf hier je review over Sikaflex Pro-3 Purform 600ml >