Sikaflex TS plus 600ml

Kleur: Zwart

Sikaflex TS plus 600ml

(korte) levertijdverwachte leverdatum woensdag 31 december geleverd!

Kleurkeuze

Gekozen: Zwart

toon alle 2 kleuren >

  Waarom dit product?

 • Hoge scheurweerstand
 • Hoge elasticiteitsmodulus
 • Bewegingscapaciteit van ~15%
 • Bestand tegen huishoudelijk afvalwater, vloeibare mest en vele chemicalien

van 15,60 (adviesprijs) voor 13,95 per stuk ( 16,88 incl. BTW ) 11% korting

Volumeprijzen

(geldig bij alle kleurcombinaties)

20 20x stuks 12,80 p/st 18% korting bestel 20x
100 100x stuks 11,60 p/st 26% korting bestel 100x
 • ...
 • Alleen online beschikbaar
 • Voor 23:59 besteld, woensdag 31 december in huis
 • Gratis bezorging vanaf 50,-

  Waarom dit product?

 • Hoge scheurweerstand
 • Hoge elasticiteitsmodulus
 • Bewegingscapaciteit van ~15%
 • Bestand tegen huishoudelijk afvalwater, vloeibare mest en vele chemicalien

Sikaflex TS plus 600ml in Zwart

Zoek je kit in een specifieke kleur? Gevonden! Deze specials Sikaflex TS plus 600ml in de kleur Zwart is te gebruiken voor verschillende toepassingen. Een duurzame en veelzijdige kit welke makkelijk te verwerken is. Perfect als je een bijpassende kleur zoekt met gegarandeerd een topresultaat. Bestel de Sikaflex TS plus 600ml in kleur Zwart vandaag nog! Op voorraad en op werkdagen besteld = morgen in huis.

Wil je meer weten over de toepassing en kenmerken van dit product? Lees alles over dit product >


Technische gegevens Sikaflex TS plus 600ml

Bekijk hier het datablad voor alle info over de Sikaflex TS plusSikaflex TS plus 600ml in kleur: Zwart - Sika shop

Chemische bestendigheid
Bestendig tegen: Water, zeewater, vloeibare mest, verdunde logen, neutraal water, gedispergeerde reinigingsmiddelen en huishoudelijk afvalwater. Voor bestendigheid tegen verdunde zuren kunt u contact op nemen met de Technical Service van Sika Nederland B.V. Niet bestendig tegen: Alcohol, organische zuren, geconcentreerde logen, geconcentreerde zuren, gechloreerde en gearomatiseerde koolwaterstoffen. Opmerking: Het gedrag van een chemisch mengsel kan complex zijn en de bestendigheid moet altijd worden bevestigd voor elke component van het complete tanksysteem om de geschiktheid inclusief de kitafdichting te bepalen.

Voorbehandelen/ primeren
Ondergronden moeten schoon, droog, vrij van vet, olie, stof en losse of slecht hechtende delen. Cementhuid moet verwijderd worden. Schuren van het oppervlak bij niet poreuze ondergronden met een zeer fijne schuurpad kan de hechting verbeteren.

Niet poreuze ondergronden
Geëmailleerd staal, gegalvaniseerd staal, aluminium, geanodiseerd aluminium, gepoedercoate metalen of geglazuurde tegels, moeten worden gereinigd met Sika® Aktivator-205 met gebruik van een schone doek/lap. Alvorens te kitten een afluchttijd van minimaal 15 minuten hanteren (maximaal 2uur). Metalen zoals koper, brons, titanium-zick, moeten worden gereinigd met Sika® Aktivator-205 met gebruik van een schone doek/lap. Na een afluchttijd van minimaal 15 minuten, Sika® Primer-3 N aanbrengen met een kwast. Alvorens te kitten een afluchttijd aanhouden van minimaal 30 minuten (maximaal 8 uur). Voor PVC Sika® Primer-215 toepassen. Alvorens te kitten een afluchttijd aanhouden van minimaal 30 minuten (maximaal 8 uur).

Poreuze ondergronden
Zoals beton, gasbeton en cementeuze pleisterlagenlagen, mortels, steen, enz. moeten worden geprimerd met Sika® Primer-3 N gebruikmakend van een kwast. Alvorens te kitten een afluchttijd aanhouden van minimaal 30 minuten (maximaal 8 uur).

Primers zijn uitsluitend hechtverbeteraars. Primers zijn geen vervanging op het deugdelijke schoonmaken van de ondergrond en kunnen de hechtsterkte van de ondergrond niet significant verbeteren.

Aanbrengen/ gereedschap
Sikaflex® TS Plus is kant-en-klaar voor gebruik. Na geschikte voorbehandeling de Sikaflex® TS Plus gelijkmatig en zonder luchtinsluiting aanbrengen en afgladden met Sika® Afgladmiddel N. Druk tijdens het afwerken de Sikaflex® TS Plus kit goed tegen de hechtflanken. Gebruik geen oplosmiddelhoudende producten als afgladmiddel.

Reinigen
Maak de gereedschappen schoon met Sika® Remover-208 onmiddellijk na gebruik. Uitgeharde kitresten kunnen alleen mechanisch verwijderd worden.

Opmerkingen voor aanbrengen/beperkingen
Corrosiebescherming is afhankelijk van de dikte van de kitlaag. Sikaflex® TS Plus biedt alleen een effectieve bescherming bij een laagdikte van meer als 8 mm (in combinatie met de juiste hechtverbeteraar/primer). De prestatie van de afdichting is afhankelijk van de constructie van de tank, de plaats waar de afdichting is aangebracht en een juiste voorbehandeling van de ondergrond, deze punten kunnen niet door de kitproducent worden gegarandeerd. Voor een chemische bestendigheid moet de kit volledig uitgehard zijn. Chemische bestendigheid is afhankelijk van de chemicaliën, hun concentratie en hun temperatuur.

Sikaflex® TS Plus kan overschilderd worden met de meeste conventionele verfsystemen. Het verfsysteem moet vooraf getest worden op verdraagzaamheid de beste resultaten worden behaald bij vooraf volledige doorharding. Elastische kitten/lijmen dienen in het algemeen niet overschilderd te worden. Indien de kit/lijm toch wordt overschilderd kan deze negatieve invloed uitoefenen op de elasticiteit van de lijm/kit, kunnen scheurtjes in de verflaag, een verhoogde kleverigheid van de verf, alsmede lichte kleurveranderingen plaatsvinden.
Bij gebruik op natuursteen, raadpleeg vooraf de Technical Service van Sika Nederland B.V.

Niet gebruiken bij bitumineuze ondergronden, natuurrubber, chloropreen, EPDM of bij materialen waarbij oliën, weekmakers, plastificeerders of oplosmiddelen kunnen uittreden. Gebruik Sikaflex® TS Plus niet als een beglazingskit of voor verwerking in zwembaden. Stel de Sikaflex® TS Plus niet bloot aan alcoholhoudende producten, deze kunnen het uithardingsproces beïnvloeden.

Reviews voor: Sikaflex TS plus 600ml

Er zijn nog geen reviews geschreven voor Sikaflex TS plus 600ml. Schrijf als eerste een review!