Sikaflex Tank N 600ml

Elastische kit voor voegen blootgesteld aan chemicaliën

Sikaflex Tank N 600ml

(korte) levertijdverwachte leverdatum woensdag 31 juli geleverd!

Kleurkeuze

Gekozen:

toon alle 2 kleuren >

  Waarom dit product?

 • Met 5 sterren beoordeeld
 • Voor tankstations
 • Voor vloervoegen
 • Gebruik bij parkeergarages

van 16,10 (adviesprijs) voor 13,70 per stuk ( 16,58 incl. BTW ) 15% korting

Volumeprijzen

(geldig bij alle kleurcombinaties)

20 20x stuks 12,90 p/st 20% korting bestel 20x
60 60x stuks 12,30 p/st 24% korting bestel 60x
120 120x stuks 11,75 p/st 27% korting bestel 120x
 • ...
 • Alleen online beschikbaar
 • Voor 23:59 besteld, woensdag 31 juli in huis
 • Gratis bezorging vanaf 50,-

  Waarom dit product?

 • Met 5 sterren beoordeeld
 • Voor tankstations
 • Voor vloervoegen
 • Gebruik bij parkeergarages

Sikaflex Tank-N, het top product voor hoge chemische bestendigheid

1-Component elastische kit voor voegen belast met chemicaliënSikaflex Tank N 600ml - Vloer- en Gevelkit: Specials - Sika shop

Wanneer gebruik je de SikaFlex Tank-N?
De SikaFlex Tank-N is ontworpen voor gebruik in omgevingen welke gebruikt worden voor de opslag, afvullen en overslag van watervervuilende vloeistoffen zoals:

 • Vloervoegen van benzinestations 
 • Voegen in overslagwerkplaatsen
 • Opslagtanks en calamiteiten bakken
 • Vloer- en aansluitvoegen in o.a. parkeergarages

Kenmerken

 • Hoge chemische bestendigheid
 • Hoge mechanische bestendigheid
 • Elastisch
 • Goede verwerkingseigenschappen
 • Hoge verderscheurweerstand
 • Gebruikslaar (1-component)

Eigenschappen Sikaflex Tank N 600ml

Verpakkingstype Worst
Geschikt voor onder andere Beton
Toepassing Dilatatie voegen, Verkeersgebieden (garages/ parkings), Vloeistofdicht, Vloer
Kenmerk Chemisch bestendig, Overschilderbaar, UV bestendig
Soort PU

Technische gegevens Sikaflex Tank N 600ml

Bekijk hier het datablad voor alle info over de Sikaflex Tank NSikaflex Tank N 600ml - Vloer- en Gevelkit: Specials - Sika shop

Verwerkinstructies

Voorbehandeling ondergrond
De ondergrond moet schoon, droog, gezond en homogeen, vrij zijn van olie, vet, stof en losse of brokkelige delen. Cementhuid dient te worden verwijderd. Niet poreuze ondergronden dienen opgeruwd the worden met een fijne schuurpad om de hechting van de Sikaflex® Tank N te verbeteren. Het Sikaflex® Tank N voegsysteem is goedgekeurd voor gebruik op ongecoate, vloeistofdichte prefab betonnen elementen voorzien van een nationale goedkeuring voor het gebruik in opslag-, afvul-, en overslagfaciliteiten voor watervervuilende vloeistoffen of klasse ≥C35/C45, ≤C50/60 (EN 206-1) bij in het werk gestort beton volgens DIN 1045, "FD" vloeistofdichte beton of "FDE" indringingsdicht getest beton.

Niet poreuze ondergronden
Aluminium, geanodiseerd aluminium, roestvast staal en gegalvaniseerd staal, gepoedercoate metalen of geglazuurde tegels moeten worden gereinigd en voorbehandeld met Sika® Aktivator-205 door middel van een schone doek. Voor afdichting een afluchttijd aanhouden van minimaal 15 min (maximaal 6 uur). Andere metalen zoals koper, brons, titanium-zink etc. moeten gereinigd worden en voorbehandeld met Sika® Activator-205 door middel van een schone doek. Na de noodzakelijke afluchttijd de Sika® Primer-3 N aanbrengen met een kwast en een droogtijd van minimaal 30 minuten (max. 8 uur) aanhouden voorafgaand aan de afdichting. PVC moeten gereinigd worden en voorbehandeld met Sika® Primer-215 toepassen. Een droogtijd van minimaal 30 minuten (max. 8 uur) aanhouden voorafgaand aan de afdichting.

Poreuze ondergronden
In het werk gestorte beton en beton, moeten worden geprimerd met Sika® Primer-215 bij toepassingen volgens ETA-09/0272 of beton, gasbeton, cementgebonden pleisterwerk, mortels en steen moeten worden geprimerd met Sika® Primer-3 N met behulp van een kwast. Een droogtijd van minimaal 30 minuten (max. 8 uur) aanhouden voorafgaand aan de afdichting.Voor meer informatie over primers bekijk de Sika Voorbehandelingstabel Afdichting en Verlijming, of neem contact op met onze Technical Service.

Opmerking: Primers zijn uitsluitend hechtverbeteraars. Primers zijn geen vervanging voor het schoonmaken van de ondergrond en kunnen de sterkte van de ondergrond niet verbeteren.

Poreuze ondergronden
Zoals beton, gasbeton en cementeuze pleisterlagen, mortels, steen, enz. moeten worden geprimerd met Sika® Primer-215 bij toepassingen volgens ETA-09/0272 of Sika® Primer-3 N gebruikmakend van een kwast. Alvorens te kitten een afluchttijd aanhouden van minimaal 30 minuten (maximaal 8 uur).

Belangrijke opmerking: Primers zijn uitsluitend hechtverbeteraars. Primers zijn geen vervanging op het deugdelijke schoonmaken van de ondergrond en kunnen de hechtsterkte van de ondergrond niet verbeteren. Primers verbeteren de lange termijn prestatie van een aangebrachte kitvoeg.

Verwerkingsgereedschap
Sikaflex® Tank N is kant en klaar voor gebruik. Na geschikte voeg- en ondergrondvoorbehandeling, de rugvulling op de juiste diepte in de voeg aanbrengen en, indien noodzakelijk, primer toepassen. De kitkoker of worst in het kitpistool plaatsen en de Sikaflex® Tank N in de voeg aanbrengen zonder luchtinsluiting en zo dat de kit volledig tegen de hechtflanken aan komt. Sikaflex® Tank N moet krachtig tegen de voegflanken aan afgewerkt worden om een goede hechting te verzekeren. Afplaktape moet worden toegepast indien strakke voeglijnen of bijzonder nauwkeurige lijnen zijn vereist. Verwijder de afplaktape binnen de huidvormingstijd. Gebruik een geschikt afgladmiddel (Sika® Afgladmiddel N) voor een perfect gladde kitafwerking. Gebruik geen oplosmiddelhoudende afgladmiddel.

Reinigen van gereedschap
Reinig gereedschap en verwerkingsmaterialen onmiddellijk na gebruik met Sika® Remover-208. Uitgeharde kitresten kunnen alleen mechanisch worden verwijderd.

Reviews voor: Sikaflex Tank N 600ml

Dit product wordt beoordeeld met 5 sterren, gebaseerd op 1 review


 • Geweldig product, vloeistofdicht kitten en geen 2 componenten gebruiken, scheelt veel tijd en vooral schoonmaken en moeite!
  Geschreven door gert van Weeghel op 31 oktober 2014

Ook een review schrijven?

Schrijf hier je review over Sikaflex Tank N 600ml >